Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η αλήθεια είναι ότι φέτος ο Ατζούν Ιλίτζαλι δεν έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, όμως και πάλι έδωσε και δίνει μεγάλα χρηματικά ποσά στους συμμετέχοντες του Survivor 5. Εννοείται πως το χρυσό συμβόλαιο (και) φέτος ήταν αυτό της Κάτιας Ταραμπάνκο (δείτε εδώ με πόσα χρήματα έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο).

Aπό την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Τις προηγούμενες χρονιές λέγαμε και γράφαμε πως ο καινοτόμος παραγωγός μοιράζει λεφτά προκειμένου να φέρει στο ριάλιτι επιβίωσης γνωστά ονόματα και μοιραία να προσελκύσει το τηλεοπτικό κοινό. Φέτος όμως, αυτό άλλαξε.

Ο Ατζούν προσέλκυσε άτομα που ήθελε πολύ να δει να παλεύουν για τη νίκη πάνω στην άμμο της Καραϊβικής, όμως εξαρχής είχε ασκήσει ένα βέτο στο ποσό που σκόπευε να δώσει στον καθέναν. Άρα τα 20χίλιαρα που λέγεται πως έδινε για πλάκα τις προηγούμενες χρονιές είναι απλά παρελθόν.

Survivor 5 χρήματα παικτών

Ας μιλήσουμε όμως αναλυτικότερα για τους μισθούς του Survivor 5

Αρης Σοϊλέδης: Ενας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της σεζόν είναι ο Αρης και μάλιστα ακόμα δεν έχει αποχωρήσει ακόμα από το παιχνίδι, που σημαίνει πως όσο μένει εκεί, το ποσό αυξάνεται. Ανθρωποι της παραγωγής λένε πως ο διεθνής ποδοσφαιριστής παίρνει 8.000 την εβδομάδα, ενώ την ίδια στιγμή, η αγαπημένη του Μαρία Αντωνά λέει να μην ακούμε υπερβολές!

Βαλάντης: Ενας από τους πιο τυχερούς παίκτες του παιχνιδιού αποδείχτηκε και ένας από τους πιο άτυχους αφού τα 7.000 που ακούστηκε ότι έπαιρνε ανά εβδομάδα δεν τα πήρε για πολύ, αφού αποχώρησε σχετικά γρήγορα.

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Δύο χιλιάρικα λιγότερα ανά εβδομάδα φαίνεται να έπαιρνε ο δημοσιογράφος όσο βρισκόταν στον Αγιο Δομίνικο, ποσό που δύσκολα θα κατάφερνε να βγάλει κάτω από άλλες συνθήκες. Συγκεκριμένα, έπαιρνε 6.000 ευρώ, δηλαδή 24.000 τον μήνα.

Σάκης Αρσενίου: Το ίδιο ποσό λάμβανε κάθε εβδομάδα και ο τραγουδιστής, τη δράση του οποίου δεν χάρηκε ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό. Ηταν και αυτός από τους παίκτες που είδαν την «πόρτα» της επιστροφής νωρίς.

Μυριέλλα Κουρεντή: Πέντε χιλιάδες λάμβανε ανά εβδομάδα και η ηθοποιός που τάραξε τους συμπαίκτες της κατά καιρούς, ύστερα από τις φήμες που ξέσπασαν για τη σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Περί τα 3.500 ευρώ την εβδομάδα κέρδιζε η επιχειρηματίας ανά εβδομάδα, δηλαδή 14.000 ευρώ τον μήνα.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Λίγα λιγότερα λαμβάνει ανά εβδομάδα το μοντέλο που με τον τρόπο της έχει απασχολήσει πολύ τόσο τους συμπαίκτες της όσο και τους τηλεθεατές. Το ποσό που λαμβάνει για κάθε εβδομάδα που μένει στον Αγιο Δομίνικο φτάνει τις 2.800.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ενα πρόβλημα υγείας τής στέρησε την ευκαιρία να μείνει παραπάνω στο παιχνίδι και να δει τα μηδενικά στον τραπεζικό της λογαριασμό να αυξάνονται κατακόρυφα. Το μοντέλο και ηθοποιός λάμβανε 2.500 ευρώ την εβδομάδα, δηλαδή 10.000 ευρώ κάθε μήνα.

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Το μικρότερο ποσό από τους Διάσημους έπαιρνε ο ηθοποιός και αυτό έφτανε τα 1.500 ευρώ την εβδομάδα. Δηλαδή, 6.000 ευρώ τον μήνα. Ομως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δεν ολοκλήρωσε ούτε ένα μήνα στο παιχνίδι αφού αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.

Μαχητές: Οι παίκτες της ομάδας των Μαχητών, όσοι βρέθηκαν στις ονειρικές παραλίες της Καραϊβικής από την αρχή, αλλά και όσοι μπήκαν εκ των υστέρων, υπέγραψαν συμβόλαιο για 1.000 ευρώ ανά εβδομάδα, που σημαίνει 4.000 ευρώ τον μήνα. Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor 5 - Σούπερ αποκλειστικό: Αυτή είναι η τριάδα του τελικού

Survivor 5: «Είσαι γυναίκα φωτιά...» - Η πρώτη κοινή τηλεοπτική εμφάνιση της Σοφιάνας και της Αντωνά