Από TV24 Team

Το απόγευμα του Σαββάτου 17/9 πραγματοποιήθηκε η βάφτιση των δίδυμων παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, στη Μύκονο (δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα), με τους οκτώ νονούς των δύο κοριτσιών, και αργότερα ακολούθησε το γλέντι σε ένα υπέροχα στολισμένο κέντρο του νησιού.

Εκεί παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, ακόμη και ο Γιώργος Μαυρίδης, με τον οποίο ο παρουσιαστής δεν είχε επαφές τα τελευταία χρόνια, και όλοι μαζί το διασκέδασαν μέχρι το πρωί. Ο πρώτος, μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει, χαρίζοντας στους καλεσμένους, αλλά και στο κοινό, πλέον, μοναδικές στιγμές άφθονου γέλιου.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τραγουδά στην βάφτιση των παιδιών του

Ο μπαμπάς του παρουσιαστή, από την άλλη, έκανε προξενιό στην Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα πρόσωπο, που μιλάει πολύ ανοιχτά για ό,τι την απασχολεί είτε μέσα από αναρτήσεις της στο instagram, είτε μέσα από δηλώσεις, που θα κάνει και πάλι καθημερινά μέσα από το Super Κατερίνα.

Τα προσωπικά της αντίστοιχα δεν ξεχνάει να σχολιάζει και μιας και ξεκίνησε τη σεζόν με υπονοούμενα για το πως είναι αυτήν την περίοδο σε αυτόν τον τομέα, την Δευτέρα 12/9 δέχτηκε στον αέρα ένα δημόσιο προξενιό. Τη διασύνδεση θέλησε να κάνει ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της, μιλώντας της για έναν κύριο, πόντιας καταγωγής, που ενδιαφέρεται για εκείνη.

«Έχουμε υπόψιν και γαμπρό. Έχουμε γιατρό στη Θεσσαλονίκη, είναι Πόντιος. Ωραίο παλικάρι, ψηλός, φίλος των παιδιών. Είναι 45 ετών. Δεν είναι μεγάλος, πρέπει να υπάρχει μια διαφορά. Καλός, καλή περίπτωση. Ανύπαντρος. Θα το δούμε. Είναι γυναικολόγος. Μην το απορρίπτεις. Δες πρώτα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Dragon's Den: Το νέο επιχειρηματικό ριάλιτι του Σάκη Τανιμανίδη στον ΑΝΤ1

Dragon's Den: Η αλήθεια για την κριτική επιτροπή του show