Από Στέλλα Μούτσιου

Το Σάββατο 17/9 η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου» έκανε πρεμιέρα και ένας από τους πρώτους καλεσμένους της ήταν ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος μίλησε για μία άγνωστη, μέχρι τώρα, πλευρά της ζωής του. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην γέννησή του.

Δεν ήταν, όπως θα περίμενε κανείς, ένα ευτυχές γεγονός για την οικογένειά του, καθώς γεννήθηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας, που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, ωστόσο εξήγησε πως κατάφερε να το αντιμετωπίσει και πλέον το έχει αφήσει στο παρελθόν.

Η αποκάλυψη του Νίκου Αλιάγα για το πρόβλημα υγείας του ως νεογέννητο βρέφος

«Όταν γεννήθηκα στο Παρίσι είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής. Είχα ένα πρόβλημα στα σωθικά μου, με εγχείρησαν έτσι σαν πείραμα και επέζησα τελικά. Είχα ένα πρόβλημα μεγάλο σε ένα έντερο και εγχειρίστηκα με το που γεννήθηκα, νομίζω πως ήμουν πέντε ή έξι ημερών», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Έκαναν ένα πείραμα να δουν αν μπορεί το παιδί αυρό να ζήσει. Και έζησα! Ταλαιπωρήθηκα και είχα, έτσι, έναν πόνο. Με πήραν τότε αμέσως από τη μάνα μου και έμεινα για μήνες στο νοσοκομείο».

«Έμεινα για μήνες μακριά από την μάνα μου. Μετά με έφεραν στους γονείς μου, με έβαλε ο πατέρας μου στο αυτοκίνητο μαζί με την μητέρα μου και με πήγαν στο Μεσολόγγι. Αδυνατισμένο, με πολλά ράμματα και ήμουν έτσι για πολύ καιρό», κατέληξε.

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Ο Νίκος Αλιάγας γεννήθηκε στο Παρίσι, στις 13 Μαΐου 1969 και είναι Ελληνογάλλος παρουσιαστής. Γεννήθηκε στη Γαλλία και κατάγεται από τη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας από την πλευρά του πατέρα του και από το Μεσολόγγι από την πλευρά της μητέρας του.

Έχει διαγράψει σημαντική πορεία στη γαλλική τηλεόραση με την παρουσίαση του γαλλικού ριάλιτι Star Academy, το οποίο σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία. Επίσης, έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα. Έχει τιμηθεί με σημαντικά βραβεία τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ελλάδα.

Μέχρι το 2005 ο παρουσιαστής είχε συμβόλαιο με το Mega, όπου παρουσίαζε ειδικά προγράμματα. Από τον Απρίλιο του 2007 ανήκει στο δυναμικό του Alpha ως ειδικός σύμβουλος προγράμματος.

Ο Αλιάγας παρουσίαζε τα Βραβεία NRJ Music Awards την περίοδο 2009-2016. Στην εκπομπή του Alpha που παρουσίαζε με τίτλο Gros Plan είχε καλεσμένους μεταξύ των οποίων οι Σιλβέστερ Σταλόνε, Ζαν-Πολ Γκοτιέ, Σελίν Ντιόν και Έλενα Παπαρίζου.

Από το 2012 μέχρι και σήμερα, είναι παρουσιαστής του γαλλικού The Voice και αξίζει να σημειωθεί πως το 2013 τα Ελληνικά Ταχυδρομεία παρουσίασαν γραμματόσημα τα οποία τον απεικόνιζαν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άβολη η υποδοχή του Γιώργου Μάγκα από την Μαρία Μπακοδήμου - Τι συνέβη;

Γέμισε το πλατό με λουλούδια - Άφωνη η Μαρία Μπακοδήμου με την κίνηση του Νίκου Κοκλώνη