Από Στέλλα Μούτσιου

Η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γεια σου, ξεκίνησε με κέφι και πολύ ευχάριστη διάθεση και για να της δείξουν πόσο πολύ χαίρονται με την παρουσία της στο κανάλι του ΣΚΑΪ γέμισαν το πλατό με λουλούδια. Αρχικά, έκαναν πλάκα στην παρουσιάστρια φέρνοντας ολόκληρες γλάστρες.

Στη συνέχεια, όμως, της έφεραν πολλές υπέροχες ανθοδέσμες, με την ίδια να ξαφνιάζεται και να μην μπορεί σταματήσει να ευχαριστεί για το υπέροχο δώρο που της έκαναν. Δεν ήταν, ωστόσο, όλες από το κανάλι, η μία προήλθε από δικό της άνθρωπο που δεν θέλησε να αποκαλύψει, αλλά άφησε το υπονοούμενό της, ενώ την άλλη την έστειλε ο Νίκος Κοκλώνης.

Οι ανθοδέσμες που έλαβε η Μαρία Μπακοδήμου για την πρεμιέρα του "Γεια σου"

Άβολη η υποδοχή του Γιώργου Μάγκα από την παρουσιάστρια - Τι συνέβη;

Το ΣΚΑΪ μίλησε και η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια σου», βγήκε στον αέρα με την ίδια να καλωσορίζει τον πρώτο της καλεσμένο. Ο λόγος για τον Γιώργο Μάγκα, τον διάσημο καλλιτέχνη, που έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές με το κλαρίνο του στο κοινό. Μαζί του, φυσικά, ήταν και η σύζυγός του Τζούλη Τραχανά.

Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια δεν ήταν προετοιμασμένη πως ο ίδιος θα έμπαινε παίζοντας το μουσικό του όργανο και έτσι ακούστηκε να φωνάζει: «Όχι, όχι ρε παιδιά, άσε το κλαρίνο». Στη συνέχεια, όμως συζήτησαν κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (12-16/9): Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της ψυχαγωγίας - Ποιοι πανηγυρίζουν και ποιοι.. ψάχνουν λύσεις

Πρώην παρουσιαστής του ΣΚΑΙ: Αυτός ήταν η πρώτη επιλογή στους Δυο ξένους για να παίξει τον Μαρκορά