Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Μαρία Μπακοδήμου έρχεται το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 14.30 στον ΣΚΑΪ, παρά την ανησυχία που υπήρξε για την κατάσταση της υγείας της, για να κάνει τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου πιο… «γεια σου».

Η Μαρία θα «κλείνει το μάτι» στην επικαιρότητα δίνοντας έμφαση στη θετική πλευρά των γεγονότων με το χαρακτηριστικό της χιούμορ και το καυστικό της σχόλιο. Μαζί με τη Μαριλού Ρεπαπή και τον Θέμη Καίσαρη θα ασχολούνται με όλα όσα βλέπουμε στην τηλεόραση, στο δρόμο, όσα συζητάμε με τους φίλους μας, όσα ονειρευόμαστε καλωσορίζοντας με ένα έξυπνο, συναισθηματικό, οικείο και χαρούμενο «γεια σου» τη νέα παρέα του σαββατοκύριακου, που θα γίνει συνήθεια.

Αστεία τηλεοπτικά στιγμιότυπα, ειδήσεις που εκπλήσσουν και πρόσωπα που θα απολαύσουμε σε…#GeiaSou συνεντεύξεις υπόσχονται ένα χαλαρό και ανατρεπτικά fun τόνο στα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, όπως τα σχεδιάζει η Μαρία με την ομάδα της.

Εξίσου #GeiaSou τύποι, οι έμπειροι δημοσιογράφοι Τάσος Μπιμπισίδης και Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ενώ το δικό της αποτύπωμα θα αφήνει η γνωστή στον διαδικτυακό κόσμο, Nefeli Meg.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μιχάλης Ρουμπής και την αρχισυνταξία η Χριστιάννα Μπαξεβάνη.

Το trailer της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου στο ΣΚΑΪ

Τι δήλωσε η ίδια για την εκπομπή της

«Έτοιμοι για να βγούμε “αέρα” δεν είμαστε, θέλουμε ακόμα μια βδομάδα. Αλλά ψυχολογικά είμαι πολύ έτοιμη. Μου αρέσουν οι αλλαγές γενικά. Η αλήθεια είναι ότι στο Just είχα μια πολύ ωραία σχέση και επαγγελματικά και προσωπικά και με όλη την ομάδα εκεί και το Just θα μου λείψει αλλά είναι ωραίο να ανανεώνεσαι.

Ήθελα να εκφραστώ με τον δικό μου τρόπο διαφορετικά. Τα τελευταία χρόνια κάνω πολλά φορμάτ. Θα μου λείψουν όλοι στο Just και θα περιμένω να τους δω με πολλή λαχτάρα. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Δεν έχουμε μιλήσει, του εύχομαι καλή επιτυχία, θα είναι μια ωραία χρονιά, πολύ δημιουργική».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ποιος δε μιλάει σε ποιον; Όλη αλήθεια για τη φιλία του Σεργουλόπουλου με τη Μπακοδήμου

Εξελίξεις με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου - Ήταν να βρίσκεται στο πλατό της αλλά τελικά...