Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend εντόπισε τον Πάνο Καλλίτση, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διαμάχη που έχει με την πρώην σύζυγό του, Έλενα Χριστοπούλου, ενώ απάντησε και στο σχόλιο που έκανε η ίδια για εκείνον μετά την πρεμιέρα της εκπομπής, Πρωινό Μας.

Η απάντηση του Πάνου Καλλίτση στην Έλενα Χριστοπούλου

«Δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτά τα θέματα. Έχει λήξει για μένα όλο αυτό. Από την πλευρά μου έχουν τελειώσει όλα. Η υπόθεση έχει τελεσιδικήσει, τέλος. Ευχαριστώ πολύ», είπε αρχικά ο Πάνος Καλλίτσης.

Αναφορικά με την ατάκα της Έλενας Χριστοπούλου «στα αριστοκρατικά σαλόνια δεν μιλούν για αγοραίες συμπεριφορές», είπε: «Ποια αριστοκρατικά καλή μου; Παιδιά δεν έχω λόγο να μιλάω. Εγώ είμαι επαγγελματίας πολλά χρόνια, δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Ευχαριστώ».

Η σπόντα της Φαίης Σκορδά για το εξώδικο που έλαβε από τον Καλλίτση

Συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική της πορεία για τρίτη συνεχόμενη μέρα στον αέρα του ΣΚΑΙ η Φαίη Σκορδά, η οποία λάμπει από χαρά και ενθουσιασμό για το νέο αυτό τηλεοπτικό της ξεκίνημα, ενώ το κοινό δείχνει ξεκάθαρα πως την ακολουθεί πιστά όπου και αν βρίσκεται.

Το πρωί της Τετάρτης 14/9 η παρουσιάστρια ωστόσο σε μία συζήτηση που είχε μαζί με την ομάδα της και συγκεκριμένα μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου, έκανε ένα σχόλιο όλο νόημα, το οποίο αφορούσε το εξώδικο που έλαβε πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της από τον Πάνο Καλλίτση

Πιο συγκεκριμένα συζητούσαν για το αν θα κοίταζε ποτέ καμία τους το τηλέφωνο συντρόφου της, και η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε πως δεν το έχει κάνει αν και θα έπρεπε και τότε η Φαίη απάντησε: «Εσύ αγάπη μου δεν έχεις κάνει αυτά που πρέπει να κάνεις, θα έκανες τα άλλα; Ας μην το πιάσουμε αυτό το θέμα! Επειδή δε θέλουμε δεν το πιάνουμε αυτό το θέμα, αν θελήσουμε θα το κάνουμε, εμείς αποφασίζουμε!».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δε μπορώ αυτά τα δημοσιοσχετίστικα!» - Αυτές είναι οι πραγματικές σχέσεις της Έλενας Χριστοπούλου με την Βίκυ Καγιά

«Έχω πέσει από τα σύννεφα!» - Σοκαρισμένη η Έλενα Χριστοπούλου δεν πίστευε στα αφτιά της