Από Ελένη Μήτση

Ένα άγνωστο στο ευρύ κοινό περιστατικό αποκαλύφθηκε την Παρασκευή 16/9 μέσα από το Super Κατερίνα σχετικά με τις σχέσεις που είχαν δύο πρόσωπα του πάνελ, προτού βρεθούν να είναι συνεργάτες στο ίδιο πρόγραμμα.

Ο λόγος για τον Γιάννη Πουλόπουλο και τον νέο στην εκπομπή, Στέφανο Κωνσταντινίδη, για του οποίου την έλευση είχε γίνει ντόρος. Ενώ λοιπόν, οι δύο τους συζητούσαν ένα θέμα ροής, αποκαλύφθηκε στον αέρα η δίκη τους κακή σχέση στο παρελθόν. Από ότι φαίνεται με το πέρας του χρόνου, η κατάσταση κατευνάστηκε με τον Γιάννη ωστόσο να μην ξεχνάει παντελώς...

Η αποκάλυψη για τις παρελθοντικές κακές σχέσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη και του Γιάννη Πουλόπουλου

ΣΤ.Κ.: Με τον Γιάννη ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, μιλήσαμε πέρυσι, πόσες φορές; Δύο, τρεις, τέσσερις…

Γ.Π.: Καλά, δεν ήμασταν και κολλητοί ποτέ, μην τ’ ακούσω κι αυτό! Ξέρεις ότι μου έχει βγάλει το λάδι; Στο Star μισιόμασταν, εδώ τα βρήκαμε.

ΣΤ.Κ.: Δεν μισιόμασταν παιδί μου.

Γ.Π.: Εγώ σε μισούσα!

ΣΤ.Κ.: Ήσουν πολύ fan της Eurovision κι εγώ τρόλαρα τη Eurovision. Κι εκείνος τα έπαιρνε στο κρανίο.

Γ.Π.: Έχεις φάει μούτζα στο παρασκήνιο!

ΣΤ.Κ.: Το ξέρω!

Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Γιάννη Πουλόπουλο

Από το πρωί της Τρίτης 12/9 κυκλοφορούν οι εξελίξεις σχετικά με την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, και ειδικότερα την συγκεκριμένη μέρα υπήρξαν και αρκετές εντάσεις σχετικά με την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος εκφράστηκε με όχι ωραίο τρόπο στους δημοσιογράφους που ήταν έξω από το δικαστήριο, γεγονός που πυροδότησε την αντίδραση του Γιάννη Πουλόπουλου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος εξερράγη στον αέρα της Super Κατερίνα, με αφορμή τη στάση του, και δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του κατακεραυνώνοντας την συμπεριφορά αυτή, την οποία δεν περίμεναν.

«Έχει ένα θεσμικό ρόλο και οφείλει να σεβαστεί τους δημοσιογράφους που κάνουν τη δουλειά τους. Με βγάζετε έξω από τα ρούχα, μη με τρελαίνεται τώρα. Δημοσιογραφικά με ενοχλεί κάποιος να χαρακτηρίζει γελοία τη δουλειά των δημοσιογράφων, όταν οι ίδιοι οι άνθρωποι έχουμε προβάλει αυτό που θέλουν να πουν άπειρες φορές. Το θεωρώ ύβρις αυτό το πράγμα» είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τους βλέπεις και είναι σαν να...» - Η νέα ατάκα της Καινούργιου για Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλο

Να τι έκανε σωστά: Γιατί ξεπέρασε σε νούμερα μέχρι και την Καινούργιου η Σκορδά στην πρεμιέρα της