Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγους μήνες μετά τον θάνατο του, η πολύ καλή του φίλη Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, άνοιξε την καρδιά της το πρωί της Πέμπτης 15/9, και μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα (δείτε εδώ την απίστευτη ατάκα της Καινούργιου) τόσο για την απώλειά του, όσο και για το ότι δεν μπορεί να δει πράγματα που τον αφορούν στην τηλεόραση καθώς δεν μπορεί να το αντέξει.

Ο λόγος για τον αγαπητό ηθοποιό Πάνο Νάτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα, αμέσως μετά το πάρτι γενεθλίων της.

Η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη για τον Πάνο Νάτση

«Δε μπόρεσα να δω τις Σέρρες όταν προβλήθηκαν. Και τώρα είμαι… Δε γίνεται… Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Προσπαθούν να με παροτρύνουν όλοι να το δω αλλά ακόμα και τώρα βλέπω το trailer και μετά είμαι… Μου είναι πολύ δύσκολο» είπε αρχικά και συνέχισε...

«Αισθάνομαι άσχημα που το ατύχημα έγινε μετά το πάρτι γενεθλίων μου. Αισθάνομαι περισσότερο άσχημα που χάθηκε ένας φίλος μου και τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. Σίγουρα πάντα σκέφτεσαι μήπως μπορούσαμε να το έχουμε ανατρέψει όλο αυτό. Μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι αλλά είναι πολλά πράγματα στη ζωή είναι για να γίνουν και δε μπορείς να τα ανατρέψεις. Από την άλλη, χαίρομαι γιατί έχω μια εικόνα του πολύ ζωντανή και χαρούμενη από αυτή τη στιγμή που περάσαμε όλοι μαζί».

Συγκινεί και ο Καπουτζίδης για τον χαμό του...

Στο Πρωινό την Παρασκευή 9/9 ήταν ο πολύ ταλαντούχος και αγαπητός Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος δεν θα μπορούσε και εκείνος να μην αναφερθεί στον φίλο του Πάνο Νάτση. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε με λόγια που πραγματικά συγκινούν για τον Πάνο Νάτση, τον φίλο και συνάδελφό του που σκοτώθηκε στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου σε τροχαίο δυστύχημα.

«Θα πρέπει να τα συζητήσω όλα αυτά με τους συντελεστές και με τον ΑΝΤ1+. Θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα σας πούμε τι έχουμε αποφασίσει. Πέρσι ήταν φοβερά δύσκολο να κάνουμε κάτι τέτοιο. Ψυχικά δεν θα το άντεχε κανένας. Θα το δούμε γιατί περάσαμε όμορφα με αυτή τη σειρά. Ο Πάνος Νάτσης θα είναι πάντοτε εκεί και θα είναι πάντα αυτή η ιστορία του ό,τι κι αν γίνει.

Μου λείπει πολύ αλλά νομίζω ότι δεν το καταλαβαίνουμε. Επειδή βρεθήκαμε με τα παιδιά από το θέατρο κι είχαμε αυτή τη συζήτηση, δεν το καταλαβαίνουμε. Μιλάς ακόμη γι’ αυτόν, λες ιστορίες… Είναι ακόμα παρών για όλους μας. Δεν δυσκολεύομαι καθόλου όταν βλέπω τη σειρά, ίσα-ίσα χαίρομαι. Δυσκολεύτηκα όταν είδα το δέκατο επεισόδιο γιατί ήξερα ότι αυτό θα δω και δεν έχει άλλο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ντροπή σου Ελπίδα για τα ψέματα που λες!» - Απαφάλισε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Δεν το πήρε κανείς χαμπάρι - Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξαδράκη