Από Στέλλα Μούτσιου

Η Ελένη Μενεγάκη κατά την εκπομπή της "Ελένη" δέχθηκε απανωτά χτυπήματα, καθώς τη μία βρέθηκε σαστισμένη χωρίς να μπορεί να πιστέψει αυτά που άκουγε, ενώ την άλλη έμεινε έκπληκτη με τις δηλώσεις της Άννας Βίσση σχετικά με την ίδια.

Η διάσημη τραγουδίστρια της εξομολογήθηκε πως ο Νίκος Καρβέλας πρέπει να ήταν κρυφά ερωτευμένος μαζί της, πριν από πολλά χρόνια, χωρίς βέβαια αυτό να την κάνει να αισθάνεται ζήλεια και η παρουσιάστρια "τα έχασε" για λίγο με αυτή τη δήλωση.

Η αποκάλυψη της Άννας Βίσση για τον έρωτα του Καρβέλα με την Ελένη Μενεγάκη

«Κάθομαι εδώ σε αυτή την πισίνα… Θυμάσαι που είχαμε κάνει ένα πάρτι με τον Καρβέλα; Σε είχε τρελάνει ο Καρβέλας τότε. Πρέπει να ήταν και κρυφά ερωτευμένος μαζί σου. Εγώ δεν ζήλευα…» είπε η Άννα Βίσση με την ίδια να ξεσπά σε γέλια και να της απαντά: «Σιγά ρε Άννα, τι είναι αυτά που λες; Σήμερα μου τα λες; Μετά από 25 χρόνια;».

Η γκάφα της παρουσιάστριας που τους κούφανε στον αέρα της εκπομπής

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό πως στην εκπομπή της νιώθει σαν στο σπίτι της, το ίδιο και οι συνεργάτες της, και αυτό φαίνεται από τη χημεία τους, αλλά και τα επικά σκηνικά που βλέπουμε καθημερινά λόγο του αυθορμητισμού της κυρίως, μιας και δεν φιλτράρει τι θα πει και για αυτό την αγαπά ο κόσμος.

Την Πέμπτη 15/9 λοιπόν, είπε μία επική ατάκα που δεν πίστευε ούτε η ίδια στον αέρα της εκπομπής και αμέσως έσκασαν όλοι στο γέλιο μαζί και η ίδια.

Η παρουσιάστρια ήταν χαλαρή και γυρνώντας από διαφημίσεις και ήθελε να μάθει τα πάντα για την βασίλισσα Ελισάβετ, και τότε αποκάλεσε τη συνεργάτιδά της, την οποία τη λένε Ιουλία: «Πες μας Ιβάνα μου! Τι λέω καλέ! Με έχετε τρελάνει… Μου μιλάτε πάνω κάτω, μου μιλάνε στα τηλέφωνα… Μας έχουν ματιάσει…» και μετά τη γκάφα που έκανε και οι συνεργάτες της γελούσαν, έκανε αέρα με τα χαρτιά της!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ...» - Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη με την εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου

«Και εκεί ξεκίνησε μια σχέση...» - Η άγνωστη ιστορία πίσω από την γνωριμία του Καβατζίκη με την Μενεγάκη