Από Στέλλα Μούτσιου

Τις προάλλες ο Χάρης Βαρθακούρης ξέσπασε δημόσια για να υποστηρίξει την σύζυγό του, Αντελίνα, την οποία δημοσίευμα ήθελε να είναι έγκυος λίγο πριν τα 40, κάτι που όσοι το έγραψαν θεώρησαν πως είναι θαύμα. Το ζήτημα αυτό, λοιπόν, σχολιάστηκε το πρωί της Παρασκευής 16/9 στην εκπομπή Mega Καλημέρα, μιας και αναφερόταν και το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη στο άρθρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο τίτλος έλεγε: «Έπαθε Ελεονώρα Μελέτη, έγκυος στα 37 της». Έτσι, η ίδια τόνισε το γεγονός πως ο τραγουδιστής καλώς στήριξε την σύντροφό του με αυτόν τον τρόπο και μέσω των social media, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για το θύμα της "επίθεσης".

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για την Αντελίνα Βαρθακούρη

«Αρχικά η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν είναι αυτή που ξέρατε. Αν τη δείτε, δε θα πιστεύετε στις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της και τη ζωή της», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον του ζεύγους

Η Αντελίνα Βαρθακούρη πήρε την απόφαση να μείνει έναν ολόκληρο χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και όπως φαίνεται, η αποχή της αυτή της έκανε καλό μιας και ανανεώθηκε και ασχολήθηκε με τον εαυτό της (δείτε εδώ πόσο έχει αδυνατίσει).

Πλέον είναι έτοιμη να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα και οι προτάσεις υπάρχουν αλλά έχει αποφασίσει να είναι επιλεκτική.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Happy Day, υπάρχει μία κινητικότητα γύρω από τα ονόματα του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη. Συγκεκριμένα πρόκειται για το Family Game Fight που θα παίξει στον ΑΝΤ1 και απαιτεί παρουσιαστές που είναι ζευγάρι.

Ο Χάρης, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή του ALPHA, είναι πολύ θετικός στο πλάνο αυτό ωστόσο η Αντελίνα από τη μεριά της είναι πολύ διστακτική και έτσι είπε το όχι, ενώ προέτρεψε τον Χάρη να το κάνει με άλλο πρόσωπο στο πλευρό του.

Έτσι ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε και αντιπρόταση στην εταιρεία παραγωγής και το πρόσωπο που επέλεξε ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα ήταν πιο τίμιο...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Βαρθακούρη για το Super Κατερίνα

Πήγε στην εκπομπή με 1,5 ώρα ύπνο - Έγινε κουμπάρα η Ελεονώρα Μελέτη