Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε για αρκετό διάστημα στο τηλεοπτικό γυαλί μέσα από τις εκπομπές αλλά και τις συμμετοχές του σε διάφορα σόου, μαζί με την καλή του, Αντελίνα Βαρθακούρη, ωστόσο φέτος έχουν αποφασίσει να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πολλοί, όμως είναι αυτοί οι οποίοι ασχολούνται με την ζωή τους και γράφουν για το τι συμβαίνει σε αυτή και έτσι ένα τέτοιο δημοσίευμα έπεσε στο μάτι του τραγουδιστή και τον έκανε έξαλλο. Πιο συγκεκριμένα, στο άρθρο που εντόπισε, η σύζυγός του παρουσιαζόταν έγκυος και αναγραφόταν ως θαύμα εξαιτίας του ότι πλησιάζει την ηλικία των 40.

Το ξέσπασμα του Χάρη Βαρθακούρη για δημοσίευμα σχετικά με την σύζυγό του, Αντελίνα

Ως αποτέλεσμα, ο ίδιος ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την Πέμπτη 15/9, τονίζοντας πως είναι απίστευτο το γεγονός πως μιλούν με αυτόν τον τρόπο για μία γυναίκα, ενώ δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και δεν τους "πέφτει και λόγος": «Ρε αρχιπανίβλακες, θαύμα να μείνει έγκυος μια υγιέστατη τριαντάρα που έχει ήδη δύο παιδιά;», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Χάρης Βαρθακούρης

Άλλη μία κατάσταση που έκανε έξω φρενών τον τραγουδιστή

Ο Χάρης Βαρθακούρης μπορεί να δηλώνει κυρίως τραγουδιστής, όμως η ενασχόληση του με τα τηλεοπτικά τον έχει κάνει να έχει μια σοβαρή εμπειρία στο χώρο και να χειρίζεται κατάλληλα τις σχετικές περιπτώσεις.

Έτσι και έκανε, λοιπόν, την Τετάρτη 14/9 με μια σειρά από insta stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram απαντώντας σε όσα μετέφεραν μέσα από το Super Κατερίνα για εκείνον και τη σύζυγο του σχετικά με την εκπομπή Family game fight, που εν τέλει θα παρουσιάσει το ζευγάρι Σεφερλής - Τσαβαλιά, τα οποία τον έφεραν εκτός εαυτού και εξήγησε ακριβώς γιατί, όσο πιο ψύχραιμα γινόταν.

Βαρθακούρης κατά super κατερίνα

Βαρθακούρης ξέσπασμαΒαρθακούρης - Αντελλίνα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Λύγισε" στο πλατό του Στούντιο 4 ο Γιώργος Σουξές - Ξέσπασε σε κλάματα και η Ζαμπέτογλου

"Ξέσπασε" η Μαρία Κορινθίου - Δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη