Από Πέννυ Μαστοράκου

Ένας ένας οι παρουσιαστές και άλλα στελέχη του καναλιού, από την πρεμιέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, έχουν καλωσορίσει θερμά την παρουσιάστρια στο κανάλι του Φαλήρου, τον ΣΚΑΙ, ωστόσο με κάποιους από αυτούς οι παρουσιάστρια έχει ανοιχτούς λογαριασμούς από το μακρινό παρελθόν, και πιο συγκεκριμένα από παλαιότερα κανάλια που έτυχε να δουλεύουν μαζί.

Ο λόγος για τον κορυφαίο παρουσιαστή Γιώργο Αυτιά, ο οποίος έκανε έκπληξη στην παρουσιάστρια το πρωί της Παρασκευής 16/9, και μάλιστα θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή στην εκπομπή για να μεταφέρει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την ειδησεογραφία.

Συναντιούνται ξανά Σκορδά και Αυτιάς

«Καλώς ήρθες Φαίη. Έχουν περάσει 10 χρόνια και 10 ημέρες από τον καιρό που ήμασταν μαζί στο Alter. Είσαι ολόϊδια. Δεν έχει περάσει ούτε μία ημέρα από πάνω σου» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αυτιάς, καλημερίζοντας ταυτόχρονα και όλο το πάνελ.

Δεύτερο συνεχόμενο «ντου» της Φαίης Σκορδά στους Αταίριαστους

Από ότι φαίνεται οι εκπομπές στην μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΙ έχουν τις καλύτερες σχέσεις, και οι παρουσιαστές κάνουν βόλτες στα πλατό, άλλοτε χορεύοντας και άλλοτε με γλυκά στα χέρια! Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά, η οποία μετά το τέλος της εκπομπής της την Παρασκευή 16/9, ξαναέκανε την βόλτα της στο πλατό των Αταίριαστών, και όχι με άδεια χέρια!

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την έναρξη της ενημερωτικής εκπομπής η παρουσιάστρια τους… διέκοψε, προσφέροντάς τους ένα γλυκό γιατί άκουσε πως έκαναν παράπονα!

«Για να σας γλυκάνω. Μη δίνετε σημασία, εγώ βοηθός παραγωγής έχω αναλάβει», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ένας φίλος μου που σας ακούει φανατικά στο ραδιόφωνο, μου είπε πως χθες κάνατε παραπονάκια».

«Βεβαίως κάναμε παράπονα γιατί χθες που φτιάξατε κιμαδοπιτάκια, δεν είδαμε ούτε φύλλο», αποκρίθηκε με χιούμορ ο Γιάννης Ντσούνος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το αρνήθηκε στον ΑΝΤ1 αλλά το αποδέχθηκε στον ΣΚΑΙ: Η μεγάλη απόφαση της Φαίης Σκορδά

Γιατί έπεσε γρήγορα στα μονοψήφια ο Γιώργος Λιάγκας - Πώς ευθύνεται η Δούκισσα Νομικού