Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την δεύτερη μέρα της στον αέρα του ΣΚΑΙ, και την εντυπωσιακή εμφάνισή της στα κόκκινα, η οποία άφησε τους πάντες άφωνους, η Φαίη Σκορδά, μετά το τέλος της εκπομπής από ότι φαίνεται ήθελε να κάνει τη βόλτα της και σε άλλα στούντιο και εκπομπές του σταθμού και έτσι βρέθηκε στους Αταίριαστους!

Η παρουσιάστρια, μετά την έναρξη της εκπομπής τους μπήκε χορεύοντας το «Φωτιά» της Ελένης Φουρέιρα, μιας και ήταν ντυμένη στα κόκκινα όπως αναφέραμε, και σιγά σιγά βρέθηκε στο πλάι τους προσφέροντας τους φαγητό και θέλοντας να δει τι κάνουν!

Η επίσκεψη της Σκορδά στους Αταίριαστους

«Πως είσαστε; Καλή αρχή!» ευχήθηκε στους δύο παρουσιαστές ενώ μετά τους είπε πως κάνουν σαν μικρά παιδιά καθώς δεν ήθελαν να δοκιμάσουν το φαγητό που τους πρόσφερε, ενώ επέμενε πρώτα να δοκιμάσουν και μετά να κρίνουν.

Ποια είναι η πραγματική Φαίη Σκορδά πίσω από τις κάμερες

Ουκ ολίγες φορές έχουμε διαβάσει όλοι βαρύγδουπους τίτλους "Χαμός πίσω από τις κάμερες με την Φαίη Σκορδά, έβριζε και φώναζε" και σε όσους δεν την γνωρίζουν δημιουργείται μια συγκεκριμένη εικόνα για τον χαρακτήρα και την ποιότητά της σαν εργαζόμενη και σαν άνθρωπο. Δυστυχώς στην εποχή μας πουλάει περισσότερο μια κακή είδηση παρά μια καλή, γι' αυτό και δεν θα δεις να γράφεται συχνά πως η Φαίη δεν είναι τίποτα από όλα αυτά τα "κακά" που κάποιοι θέλουν να περάσουν...

Είχα την τύχη, θα πω πια, να την γνωρίσω και να καταλάβω από τα λίγα λεπτά που συνομίλησα μαζί της τι άνθρωπος είναι. Όταν κάποιος υποκρίνεται το καταλαβαίνεις, όταν κάποιος όμως είναι ντόμπρος, είναι ο αυτός του, επίσης το καταλαβαίνεις.

Βλέπετε είναι σύνηθες φαινόμενο τους διάσημους πολλοί να τους αντιμετωπίζουν σαν "κούκλες" σαν σάκους του μποξ. Όταν δεν ξέρεις τον άλλον προσωπικά και το μόνο που βλέπεις είναι μια εικόνα είτε στην τηλεόραση είτε στα social media σου είναι πιο εύκολο να τον αντιμετωπίσεις ψυχρά. Κι όμως, κι αυτοί άνθρωποι είναι.

Μιλώντας λίγα λεπτά με την Φαίη κατάλαβα πόσο ευαίσθητος άνθρωπος είναι και πόσο προσπαθεί μερικές φορές να κρύψει αυτή την πλευρά της από την κάμερα. Και πολύ καλά κάνει από την μία. Πόσα μπορούν να της σούρουν και γι' αυτό αχ και να ξέρατε!

Ειδικά όταν μου μίλησε για το - κάποτε - δεύτερό της σπίτι - τον ΑΝΤ1 - που ήταν τόσα χρόνια εκεί, φάνηκε τι άνθρωπος είναι.

Ντόμπρα, σταράτη και αληθινή! Παιδί του λαού κι όχι μια απλή ξανθιά παρουσιάστρια. Όλα αυτά, ευτυχώς, φαίνεται πως τα έχουν δει και κάποιοι από το τηλεοπτικό κοινό ή οποίοι την ακολούθησαν στο νέο της βήμα στον ΣΚΑΙ και την έβγαλαν πρώτη στην χθεσινή πρωινή ζώνη (δείτε εδώ το ποσοστό που έφτασαν τα νούμερα της στην πρεμιέρα της εκπομπής).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Να τι έκανε σωστά: Γιατί ξεπέρασε σε νούμερα μέχρι και την Καινούργιου η Σκορδά στην πρεμιέρα της

«Τι να ρωτήσω τον Λιάγκα;» - Η Φαίη Σκορδά "έλυσε" τη σιωπή της για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1