Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις από ηθοποιούς και όχι μόνο, για τον χώρο και τις παρενοχλήσεις που έχουν δεχτεί, και άλλη μία ήταν από την Σοφία Αλεξανιάν, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Big Brother, (δείτε πως είναι σήμερα ο νικητής Τακλής) ωστόσο το περιστατικό για το οποίο μιλά, χωρίς να κατονομάζει, έλαβε χώρα πολύ καιρό πριν.

Πιο συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στο Super Κατερίνα, η ηθοποιός και πρώην παίκτρια αποκάλυψε πως πριν χρόνια όταν δούλευε στη σειρά “Πολυκατοικία” ως βοηθός ενδυματολόγου, δέχτηκε ανήθικη πρόταση από ηθοποιό.

Η αποκάλυψη της Σοφία Αλεξανιάν

«Θυμάμαι όταν εργαζόμουν στην “Πολυκατοικία” ήμουν βοηθός ενδυματολόγου και ήταν ένας ηθοποιός από άλλο σίριαλ και μου είπε ”πάμε στο καμαρίνι να μου δώσεις το βιογραφικό”, φεύγει λίγο, επιστρέφει μετά από ελάχιστα λεπτά με κατεβασμένο το παντελόνι. Δεν θα ήθελα να πω το όνομά του, δεν είμαι από εκείνες που συμμετείχαν στις καταγγελίες.

Το κάρμα πήρε το δικό του και αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται σε αυτόν τον κυκεώνα. Είμαι με το μέρος των θυμάτων, απλά δεν θέλω να συμμετέχω. Είμαι τόσο κουρασμένη από δυσάρεστες στιγμές στη ζωή μου που δεν θέλω να μπω και σε αυτό. Η ματαιοδοξία μου με κατέστρεψε και πήγα σε αυτά τα μονοπάτια. Το καστ ήταν ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει» είπε κλείνοντας για την συμμετοχή της εκεί.

Μισούσε ο ένας τον άλλο και πλέον είναι στο ίδιο πάνελ στην εκπομπή

Ένα άγνωστο στο ευρύ κοινό περιστατικό αποκαλύφθηκε την Παρασκευή 16/9 μέσα από το Super Κατερίνα σχετικά με τις σχέσεις που είχαν δύο πρόσωπα του πάνελ, προτού βρεθούν να είναι συνεργάτες στο ίδιο πρόγραμμα.

Ο λόγος για τον Γιάννη Πουλόπουλο και τον νέο στην εκπομπή, Στέφανο Κωνσταντινίδη, για του οποίου την έλευση είχε γίνει ντόρος. Ενώ λοιπόν, οι δύο τους συζητούσαν ένα θέμα ροής, αποκαλύφθηκε στον αέρα η δίκη τους κακή σχέση στο παρελθόν. Από ότι φαίνεται με το πέρας του χρόνου, η κατάσταση κατευνάστηκε με τον Γιάννη ωστόσο να μην ξεχνάει παντελώς...

ΣΤ.Κ.: Με τον Γιάννη ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, μιλήσαμε πέρυσι, πόσες φορές; Δύο, τρεις, τέσσερις…

Γ.Π.: Καλά, δεν ήμασταν και κολλητοί ποτέ, μην τ’ ακούσω κι αυτό! Ξέρεις ότι μου έχει βγάλει το λάδι; Στο Star μισιόμασταν, εδώ τα βρήκαμε.

ΣΤ.Κ.: Δεν μισιόμασταν παιδί μου.

Γ.Π.: Εγώ σε μισούσα!

ΣΤ.Κ.: Ήσουν πολύ fan της Eurovision κι εγώ τρόλαρα τη Eurovision. Κι εκείνος τα έπαιρνε στο κρανίο.

Γ.Π.: Έχεις φάει μούτζα στο παρασκήνιο!

ΣΤ.Κ.: Το ξέρω!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τους βλέπεις και είναι σαν να...» - Η νέα ατάκα της Καινούργιου για Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλο

Να τι έκανε σωστά: Γιατί ξεπέρασε σε νούμερα μέχρι και την Καινούργιου η Σκορδά στην πρεμιέρα της