Από TV24 Team

Ο ΣΚΑΙ φέτος τόλμησε και... από μια πρώτη γεύση που πήραμε με βάση τα χθεσινά ποσοστά τηλεθέασης, κέρδισε - μέχρι στιγμής, τώρα το πως θα πάει στη συνέχεια κανείς δεν ξέρει - αφού για πρώτη φορά αποφάσισε να τοποθετήσει στην πρωινή του ζώνη ένα καθαρά ψυχαγωγικό πρόγραμμα: αυτό της Φαίης Σκορδά, εν ονόματι το "Πρωινό μας".

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr οι ιθύνοντες του σταθμού δεν περίμεναν την τόσο μεγάλη επιτυχία, αυτή του 17,7% στο δυναμικό κοινό. Το 12 άντε 14 τους φαινόταν ιδανικό για να εισβάλλουν αξιοπρεπώς σε... ξένα λημέρια αλλά η Φαίη έκανε την διαφορά και έριξε μέχρι και την βασίλισσα - έως τώρα - της ζώνης που δεν ήταν άλλη από την Κατερίνα Καινούργιου με το Super Κατερίνα στον ALPHA.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την στιγμή που είπε το πρώτο καλημέρα η Φαίη στον ΣΚΑΙ τα τέταρτα έφτασαν στον Θεό (21,0-18,7-17,1-18,2-15,9-14,7-18,2-14,8-22,7-15,7-11,5) και καμία εκπομπή που βρισκόταν απέναντί της δεν μπόρεσε να τα ξεπεράσει. Αντιθέτως κάποιοι έκαναν και μονοψήφια.

Ποιος ξέρει γιατί η Φαίη σάρωσε έτσι στον ΣΚΑΙ;

Μα φυσικά το Tv-24.gr! Αρχικά, από μόνο του έχει μια δύναμη το γεγονός πως ο ΣΚΑΙ έβαλε στην πρώτη του προσπάθεια ψυχαγωγίας στην πρωινή ζώνη την Φαίη Σκορδά, μια παρουσιάστρια που έχει γράψει πολλά χρόνια επιτυχημένης καριέρας από πίσω της σε αυτό που κάνει και αγαπά και που το όνομά της φιγουράρει συχνά πυκνά σε εφημερίδες και περιοδικά.

Κατά δεύτερον, κάτι που βοήθησε στην τεράστια χθεσινή επιτυχία της Φαίης είναι το lead in που πήρε από την εκπομπή Σήμερα, που έφτανε το 21 και κατά τρίτον και κυριότερο, επιτέλους βρέθηκε μια πρωινή εκπομπή που δίνει στον τηλεθεατή αυτό που θέλει: καθαρή ψυχαγωγία, κέφι και διασκέδαση και όχι θέματα που σου μαυρίζουν την ψυχή και σε μιζεριάζουν!

Το αν θα συνεχιστεί η επιτυχία αυτή ο χρόνος θα το δείξει... Εδώ θα είμαστε να τα δούμε και να τα γράψουμε όλα, αλλά το μόνο σίγουρο για σήμερα είναι πως στο κανάλι του Φαλήρου η επιτυχία αυτή θα συζητιέται μέχρι το βράδυ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Όσα λίγοι θα γράψουν: Ποια είναι η πραγματική Φαίη Σκορδά πίσω από τις κάμερες

Με φλογερό κόκκινο μίνι φόρεμα η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της σημερινής 13/9 της εκπομπής