Από Πέννυ Μαστοράκου

Σαν βόμβα έσκασε η ευχάριστη είδηση λίγους μήνες πριν πως ο γνωστός σεφ τον οποίο αγαπήσαμε όλοι για τις ατάκες του αλλά και για την προσωπικότητά του, μέσα από το μαγειρικό διαγωνισμό MasterChef (μάλιστα δείτε εδώ τι συζητάνε για το ριάλιτι), Λεωνίδας Κουτσόπουλος, περιμένει το πρώτο του παιδάκι με την Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Γέννησε η Χρύσα Μιχαλοπούλου

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές το πρωί της Παρασκευής 16/9, το ζευγάρι έχει ήδη καλωσορίσει στον κόσμο το μωράκι του, και ζουν στιγμές ευτυχίας μιας και οι δύο είναι πρώτη φορά που γίνονται γονείς.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν γέννησε και μαμά και γιος χαίρουν άκρας υγείας ενώ καλώς εχόντων των πραγμάτων τη Δευτέρα όλοι μαζί θα μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Εκείνη είναι 24 ετών, ενώ ο σεφ...

Την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης τους διανύουν και πάνε πολλοί μήνες από τότε που έγινε γνωστό πως ο σεφ περιμένει το πρώτο του παιδάκι, αφού η ηθοποιός σύντροφος του είναι έγκυος. Η είδηση είχε σκάσει σαν "βόμβα", ωστόσο, ο ίδιος μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει κάποια αναφορά.

«Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν το μάθουν όλοι. Από όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δεν ξέρω ακόμα αν έχουν βρει όνομα. Είναι πολύ νωρίς. Εμένα αν είναι κάποιος να μου δώσει συμβουλή, αυτός είναι ο Σωτήρης που έχει το manual εδώ και πολλά χρόνια. Τον Λεωνίδα περιμέναμε; Τι να ζηλέψουμε; Αυτά είναι πολύ όμορφα πράγματα. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς. Δεν έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο κουμπαριάς. Νοιάζεται πολύ για την σύντροφό του». είχε πει ο Πάνος Ιωαννίδης που έγινε επίσης μπαμπάς.

Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι έχει ταιριάξει τόσο πολύ καθώς παρά την διαφορά στις ηλικίες τους, δεν φαίνεται με τίποτα. Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι 39 ετών αφού γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1982. Από την άλλη, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι 24 ετών.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

All Star...Masterchef! Η αποκάλυψη του Πάνου Ιωαννίδη για την πιθανότητα αυτής της εκδοχή του διαγωνισμού

Άσχημες εξελίξεις για το MasterChef - Τι συμβαίνει;