Από Ελένη Μήτση

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day την Παρασκευή 16/9 και μεταξύ των όσων δήλωσε το μοντέλο αναφέρθηκε και στο GNTM μιας και στον περσινό κύκλο του show υπήρξε μέλος.

Γενικότερα αιωρείται στον αέρα, πως δεν υπάρχουν οι καλύτερες σχέσεις στα άτομα της τωρινής εκπομπής και στα άτομα, που την πλαισίωναν τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε η Ισμήνη αν ο λόγος, που δε θα συμμετέχει στον 5ο κύκλο είναι η Καγιά, έδωσε μια απάντηση όλο νόημα...

Οι δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου για το GNTM5

«Είχα πάει ξεκάθαρα για να κάνω αυτή τη σεζόν και δεν ήξερα τι θα ακολουθήσει, κάποια πράγματα σίγουρα μου λείπουν». «Από τη στιγμή, που είδα πως εξελίσσεται θεώρησα, πως δεν υπάρχει χώρος για εμένα...Αλλάξανε διάφορα πράγματα».

Οι νέες δηλώσεις της Βίκυ Καγιά για τον ανανεωμένο κύκλο του GNTM

Την Δευτέρα 12/9 και την ώρα που είδαμε στον αέρα το νέο trailer για τον νέο κύκλο του GNTM 5, ο οποίος περιείχε περισσότερα στοιχεία και δείγματα του τι πρόκειται να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό τη νέα σεζόν, η Βίκυ Καγιά, ήταν καλεσμένη στο «Breakfast@Star» και μίλησε για όλα όσα πρόκειται να μας καθηλώσουν.

Όσον αφορά το GNTM 5 λοιπόν η Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Έρχεται με τεράστιες ανατροπές, είναι όλα αλλιώς, γιατί είναι και η μόδα αλλιώς. Ακολουθούμε τις τάσεις της εποχής. Πιστεύω ότι είμαστε update, πιστεύω ότι είμαστε πολύ πιστοί σε αυτό που πρεσβεύει ο καθένας, γιατί αν δε λες την αλήθεια, δε θεωρώ ότι περνάει κι απέναντι σωστά. Είμαι αισιόδοξη συγκρατημένα ότι θα πάνε όλα καλά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Σούσουρο» για τον νέο κύκλο του ριάλιτι - Ντόμινο οικειοθελών αποχωρήσεων

Είναι 75αρα αλλά μοιάζει με 45αρα - Η πρώτη παίκτρια που πέρασε στο σπίτι του GNTM 5