Από Ελένη Μήτση

Το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη είναι πρώτο θέμα εδώ και πάρα πολλούς μήνες, με τη δίκη για το όνομά του να συνεχίζεται και να φέρνει συνεχώς επιπλέον λεπτομέρειες στο φως τη δημοσιότητας για τις ενέργειες του.

Μετά λοιπόν, τις έντονες καταθέσεις του Σπύρου Μπιμπίλα, ως μάρτυρας στο δικαστήριο έχουν προκαλέσει αίσθηση, καθώς στο παρελθόν ο ίδιος ήταν φίλος του ηθοποιού και τη συζύγου του, Ελπίδας Νίνου. Το πρόσωπο της τελευταίας σχολιάζεται επίσης έντονα σχετικά με το αν γνώριζε τις σκοτεινές πτυχές του άντρα της κάτι, που σχολίασε και ο Δημήτρης Αρβανίτης την Πέμπτη 15/9 μέσα από το Πρωινό.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αβανίτη για την Ελπίδα Νίνου

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι κατά τη γνώμη μου ένας αυτοκαταστροφικός τύπος. Ήταν πάντα έτσι. Ήταν επιθετικός παντού. Δεν κουνάω το δάχτυλο ότι «πρέπει να τον κρεμάσουμε στον τοίχο» αλλά αν ξεφύγεις μια φορά είναι πολύ διαφορετικό από το να ξεφεύγεις συνέχεια.

Και τώρα δυστυχώς για αυτόν τον άνθρωπο, δεν πρόσεξε, δεν χαλιναγώγησε τον εαυτό του να εκπληρώσει την κακή του διάθεση».

«Η Ελπίδα Νίνου είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προφανώς δεν έχει προσωπικότητα. Αν έχεις προσωπικότητα και έχουν συμβεί όλα αυτά, τουλάχιστον έχεις αμφιβολίες. Αυτή βγαίνει και μιλάει σαν να μην τρέχει τίποτα και σαν να μην έχει συμβεί τίποτα δίπλα της. Και φαίνεται κατά τη γνώμη μου ότι είναι συνεργός, τα ήξερε και δεν αντιδρούσε».

«Αντίθετα κοίταζε πως θα τα καπελώσει. Καταλαβαίνω ένα πάθος αλλά εδώ πέρα έχουμε μια παθητική θέση δική της που, αυτό για μένα είναι το τραγικό, γίνεται αυτές τις μέρες ενεργητική».

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Μπιμπίλα για Φιλιππίδη και Νίνου

Μία ιδιαίτερα τεταμένη ατμόσφαιρα επικράτησε την Τρίτη 13/9 κατά τη διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη εντός και εκτός του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, με όσα αποκαλύφθηκαν από την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος αποκάλυψε καταστάσεις τις οποίες ακούσαμε για πρώτη φορά.

Η εκπομπή Super Κατερίνα λοιπόν σε σχετικό ρεπορτάζ της, πέρα από όσα ήρθαν στην δημοσιότητα για τις σχέσεις που επισύναπτε ο κατηγορούμενος εν γνώση της συζύγου του, έκανε ακόμη μία σοκαριστική αποκάλυψη από την κατάθεση του προέδρου του ΣΕΗ.

Μετά την αποκάλυψη για την σύντροφο του ηθοποιού αλλά και τον λόγο που εγκατέλειψε την σύζυγό του, ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε πως στο παρελθόν η Ελπίδα Νίνου τον είχε καλέσει στο τηλέφωνο και του είχε εκμυστηρευτεί πως της πέταξε στο πρόσωπο 1.000 ευρώ και της είπε χαρακτηριστικά "με αυτά θα ζήσεις τώρα", κάτι που επιβεβαίωσε και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος αποκάλυψε πως ο λόγος που πλέον δεν μιλούν Μπιμπίλας και Νίνου είναι γιατί ο πρώτος της είπε πως θα τα αποκαλύψει όλα στην αίθουσα, με την ίδια να μην το επιθυμεί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Συνεχίζεται η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου υπέρ του Φιλιππίδη - Το ξέσπασμα της στην πρώτη φάση

Το ανακοίνωσε ο δικηγόρος του - Η δημόσια παράκληση της οικογένειας του Πέτρου Φιλιππίδη