Από Ελένη Μήτση

Μια πολύ θλιβερή είδηση έγινε γνωστή την Τετάρτη 14/9 για την ζωή της ηθοποιού Ειρήνης Παππά, η οποία έκλεισε τα μάτια της, αφήνοντας πίσω της μια τεράστια καλλιτεχνική παρακαταθήκη.

Το αντίο που θα ειπωθεί θα είναι μεγάλο, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει τα αφιερώματα στη μνήμη της, αλλά και τα ρεπορτάζ για τη ζωή της. Πολύ συγκινητικό είναι αυτό, που έκανε KorinthosTv.gr, επισκεπτόμενο το χωριό της εκλιπούσας στο Χιλιομόδι Κορινθίας εκεί όπου έζησε μέχρι τα 12 χρόνια της και συχνά πήγαινε ως διαφυγή από την Αθήνα.

Οι δηλώσεις των συγχωριανών της Ειρήνης Παππά

«Για την περιοχή μας είναι μία μέρα θλίψης».

Το συγκινητικό αντίο του ανιψιού της ηθοποιού

Tο πρωί της Τετάρτης 14/9 έγινε γνωστή μια πολύ δυσάρεστη είδηση σχετικά με μία νέα απώλεια στον καλλιτεχνικό χώρο και αυτή δεν είναι άλλη από τον θάνατο της ηθοποιού Ειρήνης Παππά.

Η ηθοποιός είχε χαράξει μια μακρά πορεία στην ηθοποιία έχοντας καταφέρει μάλιστα να κάνει γνωστό το όνομα της και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Αυτό, που πολλοί δεν ήξεραν ωστόσο είναι το γεγονός, πως ο ηθοποιός Aίαντας Μανθόπουλος ήταν συγγενής και μάλιστα ανιψιός της εκλιπούσας.

Μάλιστα το Super Κατερίνα επικοινώνησε μαζί του λίγο μετά την θλιβερή είδηση, κάνοντας την πρώτοι σε εκείνον γνωστή, εκφράζοντας παράλληλα λόγια καρδιάς για εκείνη.

«Τον τελευταίο καιρό έλειπα στο εξωτερικό. Έχω επιστρέψει στην Ελλάδα λίγες μόλις μέρες. Έλειπα για τουλάχιστον ένα τρίμηνο λόγω μιας επιχείρησης που έχω στο εξωτερικό και δεν γνώριζα τα θέματα υγείας της. Είχα άλλα θέματα.

Δεν είχα επικοινωνήσει μαζί του, βρισκόμουν σε άλλες επαγγελματικές δυσκολίες. Είναι πλήγμα για τον παγκόσμιο πολιτισμό ο θάνατός της.

Η Ειρήνη ήταν ένα πλάσμα έξω από τα όρια της Ελλάδας. Ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα η Ειρήνη. Έλαμπε με το ήθος της, το θάρρος της και την αγάπη της για την Ελλάδα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τυχερή που σε γνώρισα» - Σπάραξαν καρδιές με το "αντίο" της Δωροθέας Μερκούρη στην Ειρήνη Παππά

Ειρήνη Παππά: Τον είχε ερωτευτεί παράφορα αλλά η σχέση τους δεν κράτησε πολύ - Ο άντρας που "έκλεψε" την καρδιά της ηθοποιού