Από Πέννυ Μαστοράκου

Διπλή είναι η απώλεια στον καλλιτεχνικό χώρο αυτές τις μέρες μιας και εκτός από τον Κώστα Καζάκο, από την ζωή έφυγε και η σπουδαία ηθοποιός Ειρήνη Παππά. Από την ώρα που έγινε γνωστός ο θάνατός της, έχουν βυθιστεί στο πένθος όλοι οι δικοί της άνθρωποι (δείτε εδώ ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι ανιψιός της) και δεν μπορούν να πιστέψουν πως συνέβη αυτό.

Ένα από αυτά τα άτομα είναι και ο εξίσου κορυφαίος Σπύρος Φωκάς, του οποίου γράμμα προς το πρόσωπό της είχε εξασφαλίσει το «Mega Καλημέρα» και το έδειξε το πρωί της Πέμπτης 15/9.

Το γράμμα του Σπύρου Φωκά στην Ειρήνη Παππά

Ο ηθοποιός το έγραψε πριν από λίγες εβδομάδες και τα λόγια του συγκινούν καθώς την αποκαλεί «μεγάλη του αδερφή» και αναπολεί τις μέρες τους στην Ιταλία.

«Στην αγκαλιά σου κουρνιάζαμε, όλοι εμείς οι μικροί μπροστά σου. Ένα θέατρο με το όνομά σου. Πολλά τα χειροκροτήματα…» γράφει μεταξύ άλλων και συνεχίζει «η βροντερή φωνή σου αντηχεί… τα εκφραστικά σου μάτια τα βλέπω συγκινημένος. Αντίο, βασίλισσά μου».

Βαθιά συγκινημένος και ο Λάκης Λαζόπουυλος

Η απώλεια της θα είναι μεγάλη κάτι, που αποδεικνύεται από την πρώτη ημέρα, που έγινε γνωστός ο θάνατός της με τα social media να έχουν κατακλυστεί με μηνύματα στη μνήμη της. Ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν και ο ανιψιός της, ο οποίος είχε παίξει σε πολύ γνωστό σίριαλ αλλά και ο Λάκης Λαζόπουλος με μια ανάρτηση, που έκανε την Πέμπτη 15/9 στο instafram.

Το αντίο του Λάκη Λαζόπουλου στην Ειρήνη Παππά...

Λαζόπουλος - Παππά

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Βυθίστηκε σε πένθος όλο το χωριό - Τα συγκινητικά λόγια των γειτόνων της Ειρήνης Παππά

Δεν το γνώριζε σχεδόν κανείς - Η άγνωστη σχέση της Ειρήνης Παππά με τον Μανούσο Μανουσάκη