Από Στέλλα Μούτσιου

Πολλές οι αποκαλύψεις στην εκπομπή "Πρωινό μας", καθώς μετά τα όσα αναφέρθηκαν για το J2US, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα και οι απαντήσεις της σχολιάστηκαν ιδιαίτερα. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για την συνεργασία της με τον Βλάσση Χολέβα, αλλά και για τις σχέσεις που έχει πλέον με τον πρώην άντρα της, Γιώργο.

Για τον πρώτο δεν θέλησε να πει πολλά, παρά μόνο τόνισε πως τα πάνε πολύ καλά και είναι πολύ καλοί φίλοι, ενώ για τον δεύτερο η φράση που χρησιμοποίησε τα είπε όλα.

Η απάντηση της Μαρίνας Πατούλη για τον πρώην σύζυγό της

«Δεν είναι σχέση συμβίωσης, είναι συνεργασίας για να μην μπερδευόμαστε, είμαστε πολύ καλοί συνεργάτες, είμαστε πολύ καλοί φίλοι, αλλά ως εδώ. Από εκεί και πέρα θα δείξει», είπε αρχικά για τον σχεδιαστή.

Για την πιθανότητα ενός δεύτερου γάμου, δήλωσε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να το σκεφτώ. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, όπως είναι οι σπουδές του γιου μου, να ενηλικιωθεί πρώτα στο μέλλον ποτέ δεν μπορείς να πεις απόλυτα, ούτε ναι, ούτε όχι» και κατέληξε για τον Γιώργο Πατούλη: «Δεν απομυθοποιώ τους θεσμούς, απομυθοποιώ τους ανθρώπους».

Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Βλάσση Χολέβα

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (21/3) η Μαρίνα Πατούλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα αρχή που έχει κάνει στη ζωή της με τη νέα της κολεξιόν καθώς και στη σχέση της με τον Βλάσση Χολέβα, απαντώντας οριστικά στο αν είναι ζευγάρι.

«Με αφορμή το J2US, επικοινώνησα εγώ μαζί του, να επιμεληθεί μία δημιουργία μου σε κάποια εμφάνισή μου. Έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία και μετά γίναμε αυτοκόλλητοι. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε, γιατί είδαμε ότι μας βγαίνει όλο αυτό και σε χημεία και σε συνεργασία. Τώρα ετοιμάζουμε την κολεξιόν.

Εγώ δεν ήρθα εδώ να μου κόψεις την τύχη. Είμαι ελεύθερη, χαρούμενη… Είμαι καλά. Μετά από χρόνια οποιαδήποτε ανατροπή είναι επώδυνη. Όμως, η ζωή προχωράει και πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή.

Ο Βλάσης Χολέβας είναι πολύ ωραίος άντρας, πολύ γοητευτικός, πολύ ευφυής, με αίσθηση του χιούμορ, γελάμε πολύ, περνάμε υπέροχα… Είμαστε πάρα πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Άκου, σε παρακαλώ...» - Η αφοπλιστική απάντηση του Σκαρμούτσου στη Φαίη Σκορδά

Έκανε την αποκάλυψη στο «Πρωινό μας» - Ο Χάρης Ρώμας επιστρέφει με νέα σειρά στην τηλεόραση