Από Στέλλα Μούτσιου

Καλέσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, την Πέμπτη 15/9, ήταν η Ελπίδα, η σπουδαία τραγουδίστρια που έχει χαρίσει πολύτιμες στιγμές στον καλλιτεχνικό χώρο. Ξεπερώντας, λοιπόν, την γκάφα της παρουσιάστριας, οι δυο τους ξεκίνησαν να κάνουν μία συζήτηση και, μάλιστα, παρουσιάστηκε στο πλατό και ένα αφιερωματικό βίντεο για την ζωή και την καριέρα της.

Μόλις εκείνο τελείωσε, η ίδια προσπάθησε να συγκρατηθεί, αλλά δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της, αφού βούρκωσε, καθώς είδε όλα όσα έχει περάσει τόσα χρόνια σε λίγα μόνο λεπτά και το μυαλό της γέμισε τόσο όμορφες αναμνήσεις.

Η συγκινητική στιγμή της Ελπίδας στο πλατό της "Ελένης"

«Ειλικρινά συγκινήθηκα μα τον Θεό…», είπε χαρακτηριστικά, με την παρουσιάστρια να τονίζει πως έχει πολύ εκφραστικά μάτια και όσο κι αν προσπαθεί να κρύψει την συγκίνησή της δεν μπορούσε.

Όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στη Γη της Ελιάς

Ένας νέος ρόλος από αυτούς που θα απολαύσουμε στον δεύτερο κύκλο της Γης της ελιάς είναι αυτός της Ελπίδας, την γνωστής σπουδαίας τραγουδίστριας, η οποία μετά από πρόταση που της έγινε από τον Ανδρέα Γεωργίου, είπε το μεγάλο ναι!

Η ίδια το μεσημέρι της Πέμπτης 15/9 μίλησε για την καριέρα της στην εκπομπή Ελένη, τονίζοντας πως ο τρόπος ζωής της νύχτας δεν της ταίριαζε, και αναφέρθηκε και στο καινούργιο της βήμα, στη δεύτερη σεζόν της «Γης της ελιάς».

«Όποτε ήθελα έμπαινα ξανά στον χώρο, όποτε ήθελα έφευγα. Δε μου ταίριαζε ο τρόπος ζωής, δεν μπορούσα να βγαίνω τα βράδια. Ωραία είναι να τραγουδάς μια σεζόν. Να βγαίνω κάθε βράδυ στα μπαράκια για να με παίζουν στα ραδιόφωνα, δε μ’ αρέσει».

«Ο Αντρέας ο Γεωργίου είναι φίλος, τον ξέρω πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ‘την Τρίτη φεύγεις για Κύπρο θα παίξεις την Βαγγελιώ’. Του είπα ‘μου κάνεις πλάκα’ και μου είπε ‘θα κάνεις αυτόν τον ρόλο, θα είναι ιδανικός για σένα’. Είχα τεράστια αγωνία αλλά του είχα εμπιστοσύνη και πήγα και το έκανα. Μέσα μου ένιωθα ότι θα τα καταφέρω γι’ αυτό το έκανα».

«Δε μαθαίνονται εύκολα τα κείμενα, δεν κατάλαβα πώς το κατάφερα. Μου είπαν ότι είμαι καλή γιατί εγώ δεν έχω δει τίποτα. Εμένα ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό, ήταν έξω από μένα» είπε μεταξύ άλλων...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από Μυρσίνη Σεβαστού σε Ηγουμένη Φιλαρέτη - Μαυροφορεμένη η Διδασκάλου αποκαλύπτει για το Μαύρο Ρόδο στην Ελένη

"Ξέσπασε" η Μαρία Κορινθίου - Δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη