Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε μία νέα απίστευτη αποκάλυψη μετά τα όσα είπε για σκηνικό με τον Μπιμπίλα, προχώρησε ο Γιώργος Λαμπάτος το απόγευμα της Πέμπτης 15/9 στον αέρα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» με αφορμή τα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας καθημερινά για τις ενέργειες του Πέτρου Φιλιππίδη προς τους συναδέρφους του κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Νέα καταγγελία για Φιλιππίδη από τον Λαμπάτο

«Μπήκα μπροστά για να μην πιάσει ο Πέτρος τον Σπύρο μέσα στο θέατρο. Του έκανε επίθεση φωνάζοντας και κυνηγώντας τον Σπύρο να τον αρπάξει και δεν ξέραμε ποια θα ήταν η κατάληξη. Ο Πέτρος με τη συμπεριφορά του μας έκανε να αισθανόμαστε ανασφάλεια και φόβο γιατί δεν ξέραμε τι θα επακολουθήσει», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Βεβαίως μου έχει επιτεθεί κι εμένα, με έχει χτυπήσει κατά τη διάρκεια της παράστασης, μου έχει πετάξει ένα μεγάλο τασάκι. Με έπινε κεφαλοκλείδωμα μπαίνοντας στη σκηνή διότι δεν δεχόταν την ανταπόκριση που μπορεί να είχε και κάποιος άλλος ηθοποιός από τον κόσμο. Είχε πάρα πολύ επιθετική συμπεριφορά. Την άλλη φορά πέρασε μια λάμπα πάνω από τα κεφάλια μας, με τη Νικολέττα Βλαβιανού, που καθόμασταν σε ένα καναπέ κατά την ώρα της παράστασης, που αν μας έβρισκε θα μας είχε αφήσει στον τόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά...

''Καταπέλτης'' ο Μπιμπίλας στην κατάθεση του

κατάθεση του ήταν πραγματικά αποστομωτική μιας και ο ηθοποιός γνωρίζει πάρα πολύ καλά το κατηγορούμενο από συνεργασίες τους σε θέατρο και τηλεόραση. Έτσι λοιπόν, αναφερόμενος σε στιγμές, που ήτα από κοινού στο σανίδι έγινε γνωστό, μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινού, πως ο Πέτρος τον είχε απειλήσει να τον σκοτώσει.

«Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως μέλος τότε του ΣΕΗ και όχι ως Πρόεδρος, έπρεπε να απεργήσει σε μια από τις απεργίες με τον Πέτρο Φιλιππίδη να είναι ανένδοτος. Ο ίδιος του εξηγούσε ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο γιατί πάει κόντρα στον θεσμικό του ρόλο, ενώ ακολούθησε ένας τεράστιος καυγάς», ανέφερε αρχικά το ρεπορτάζ για το περιστατικό.

«Τυχερός ήμουν που κατάφερα και γλίτωσα, ακουγόταν σε όλα τα καμαρίνια, σε όλους τους χώρους και έπαιρνε λέει τηλέφωνο την Ελπίδα Νίνου, απειλούσε ότι θα με σκοτώσει. “Να μην ξανάρθεις αύριο στο θέατρο θα σε σκοτώσω”.

Φοβόμουν την επόμενη μέρα να πάω κανονικά στη δουλειά μου. Υπήρχαν βέβαια και οι άλλες στιγμές στις οποίες με έπαιρνε αγκαλιά και μου έλεγε ένα τρυφερό σ’ αγαπώ».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ουδέποτε είχα φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη» - "Έκλεισε" στόματα ο Μπουρδούμης μετά τους ισχυρισμούς της Νίνου

Συνεχίζεται η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου υπέρ του Φιλιππίδη - Το ξέσπασμα της στην πρώτη φάση