Λίγες ώρες μετά τη διακοπή της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε εδώ τη νέα ημερομηνία), ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη κατάθεση που έδωσε η σύζυγος του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για την Ελπίδα Νίνου

«Για μένα όλη αυτή η κατάσταση είναι πολύ ψυχοφθόρα και δε θέλω να μπω μέσα στην κατάθεση που έχει κάνει η Ελπίδα με την οποία μας συνδέουν πολύ φιλικές σχέσεις. Έχει κάνει μια κατάθεση, εγώ έχω κάνει μια παραπλήσια. Δε μπορώ να πω τώρα στην τηλεόραση τι ακριβώς έγινε.

Η κατάθεσή μου είναι παραπλήσια γιατί τα γεγονότα αυτά έχουν συμβεί αλλά στο δικαστήριο θα τα πούμε όλα με λεπτομέρειες. Από τη στιγμή που άρχισαν τα γεγονότα να γίνονται πάρα πολύ περίεργα και λόγω της θέσης του Προέδρου του ΣΕΗ που έχω, δεν ήθελα να έχω τέτοιου είδους επαφές και της το είχα πει γιατί, πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός καθώς μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους.

Θα έρθει η ώρα της δίκης και τότε ο καθένας θα πει την άποψή του πάνω στα γεγονότα και πιθανόν πάνω και σε άλλα γεγονότα και τότε το δικαστήριο θα αποφασίσει» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ο Φιλιππίδης ήταν δύσκολος χαρακτήρας, είχαμε πλακωθεί πολλές φορές»

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (18/3) ο Τάκης Παπαματθαίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και στη συνεργασία που είχε μαζί του.

«Με είχε πάρει ο Πέτρος τηλέφωνο και αυτό που τον ρώτησα, δεν μου απάντησε βέβαια, ήταν «γιατί;». Είχα αυτή την απορία. Δεν μπορούσα να το φανταστώ καθόλου. Εγώ με τον Πέτρο έχω συνεργαστεί, είμαστε ομόσταβλοι από το θέατρο Τέχνης και υπήρχε μια αλληλοεκτίμηση. Ήταν δύσκολος χαρακτήρας. Εμείς μπορεί πολλές φορές να είχαμε πλακωθεί αλλά ήξερα να τον χειριστώ τον Πέτρο.

Εφόσον αποδειχθεί αθώος ο Πέτρος Φιλιππίδης, φυσικά και θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του» αποκάλυψε ο Τάκης Παπαματθαίου.