Από Στέλλα Μούτσιου

Το μεσημέρι της Δευτέρας 12/9, η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά αινιγματική σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, με αφορμή την πρεμιέρα του The Chase που πλησιάζει σε λίγο καιρό.

Όπως συνηθίζεται με όλους τους καλεσμένους, η δημοσιογραφική ομάδα δημιούργησε ένα βίντεο σχετικά με τη ζωή και την καριέρα της και με το που η ίδια αντίκρισε τις πρώτες εικόνες, έβαλε τα κλάματα, κάτι που, όπως αποκάλυψε, δεν συνηθίζει να κάνει.

Η συγκίνηση της Μαρίας Μπεκατώρου στο πλατό της "Ελένης"

«Ωραία, πάρα πολύ ωραία! Άκουσε με, ήξερα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μου έχει φτιάξει ένα βίντεο. Ο Γιάννης με ξέρει πάρα πολύ καλά γιατί είχαμε συνεργαστεί. Και λέω πως ότι και να έχει γίνει, για μια φορά δεν πρέπει να κλάψεις», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Και η συνάδελφός της συμπλήρωσε: «Από χαρά έκλαψα, ήταν τόσο γλυκό! Αλλά σπάνια κλαίω».

Απίστευτο σκηνικό με την Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής

Ακόμη δεν ξεκίνησε καλά καλά η σεζόν (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε στην πρεμιέρα) και ξεκίνησαν τα επικά σκηνικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ένα από αυτά εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 6/9, καθώς έγινε "χαμός" στον αέρα της εκπομπής και η παρουσιάστρια την είπε στους συνεργάτες της και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Η παρουσιάστρια, δεν πρόλαβε να καθίσει στην καρέκλα της και σηκώθηκε απότομα καθώς κάποιος της την είχε πειράξει, προφανώς άθελά του, και ήταν τόσο κοντή που δεν φαινόταν στο πάνελ όπως έπρεπε με την ίδια να αναρωτιέται χαριτολογώντας «Θέλω να μου πείτε ποιος έκανε αυτή την καρέκλα ποιο κοντή και από μένα… και κατέβηκα εδώ; Ποιος πείραξε τη δικιά μου καρεκλίτσα; Ποιος; Δεν ξέρω να τη σηκώνω…Βοηθήστε με λίγο!».

Απίστευτο σκηνικό με την Μενεγάκη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μάκη, δες το μόνος σου!» - Η απίστευτη ατάκα της Ελένης Μενεγάκη που τους άφησε όλους "κάγκελο"

Δε θα έχει μόνο σειρές - Τα talent shows όλων των καναλιών για τη νέα σεζόν