Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την απίθανη συνέντευξη με τον αγαπητό Λάκη Γαβαλά, ο Γιώργος Λιάγκας και η Δούκισσα Νομικού το μεσημέρι της Πέμπτης 15/9 επισκέφτηκαν την κουζίνα της εκπομπής, για να απολαύσουν τα νόστιμα μπιφτέκια που ετοίμασε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, όπου ο παρουσιαστής ανέφερε πως αυτή την περίοδο προσέχει την διατροφή του, έδωσε την αφορμή για νέα σχόλια από τους συνεργάτες του στα οποία απάντησε με έναν επικό τρόπο!

Η ατάκα του Λιάγκα στην Νομικού

«Δεν θες να γίνω όμορφος και να σε ανταγωνιστώ στην ομορφιά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και η Δούκισσα Νομικού του απάντησε: «Θέλω, αλλά να σου πω κάτι, όλα είναι πολύ γοητευτικά πάνω σου» απαντώντας της χιουμοριστικά «Και κάτω μου» με το πλατό να λύνεται στο γέλιο!

Λίγο πριν ήταν έξω φρενών όμως...

Είχε ένα προφανές ξέσπασμα στον αέρα του Πρωινού, με αφορμή το εξώδικο που εστάλη σε όλα τα ΜΜΕ για την υπόθεση συζυγοκτονίας που είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Στο άκουσμα αυτής της είδησης λοιπόν το πρωί της Πέμπτης 15/9 ο παρουσιαστής, που και στο παρελθόν είχε τέτοιες αντιδράσεις για όσα ακούγονταν για αυτή την υπόθεση, ξέσπασε.

«Βράζω από θυμό! Ένας άνθρωπος που επί μέρες έχει σκοτώσει τη γυναίκα του και έχει πάρει την κόρη του και την έχει κάνει μέρος του σκηνικού για να αθωωθεί, τολμάει να στείλει εξώδικο, δεν μπορώ να πω το όνομα του κυρίου, ο συζυγοκτόνος λοιπόν. και μας απαγορεύει να λέμε το όνομά του.

Ο άνθρωπος που σκότωσε τη γυναίκα του με αυτόν τον βίαιο τρόπο και πήρε το παιδί του και το έσερνε στα κανάλια, στις κηδείες για να δείξει πόσο καλός πατέρας είναι, τώρα ενδιαφέρεται για την εικόνα του -είμαι έξαλλος πραγματικά- και μας απαγορεύει να πούμε και το όνομά του», είπε έχοντας βγει από τα ρούχα του και φανερά εκνευρισμένος.

Έξω φρενών ο Γιώργος Λιάγκας

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Όταν ξεκίνησα και εγώ με τη Φαίη...» - Με αυτό τον τρόπο θέλει ο Γιώργος Λιάγκας να κλείσει την καριέρα του

«Έχει να κάνει με...» - Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για την ατάκα που πέταξε στην πρεμιέρα του Πρωινού Μας