Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο μετά τη χθεσινή (12/9) της πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή Πρωινό Μας (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter), η Φαίη Σκορδά βρέθηκε στο κάλεσμα που έκανε για τα μέσα και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την απόφασή της να πάει στο κανάλι του Φαλήρου και να κάνει αυτή τη μεγάλη αλλαγή στην καριέρα της.

Η παρουσιάστρια, μιλώντας στην κάμερα του Mega Καλημέρα, θέλησε να απαντήσει και για την ατάκα που έριξε στην αρχή της χθεσινής εκπομπής της, σχετικά με το ότι της έχει λείψει να μιλάει περισσότερο στον κόσμο.

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για την ατάκα που είπε στην πρεμιέρα του «Πρωινό Μας»

«Κάθε πρεμιέρα για μένα έχει πάρα πολύ άγχος. 20 χρόνια, 20 πρεμιέρες το ίδιο άγχος. Πόσο μάλλον τώρα που είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα. Είχα άγχος το καλοκαίρι γιατί είχε τελειώσει η σεζόν, δεν είχα αποφασίσει τι θα κάνω στη νέα σεζόν, ένιωθα μεγάλη ευθύνη για την απόφαση», είπε αρχικά.

Για την ατάκα «μου έλειψε να σας μιλάω περισσότερο» που είπε στην έναρξη της εκπομπής της, σχολίασε: «Στον κόσμο πήγαινε. Έχει να κάνει με τη θεματολογία της εκπομπής αυτό κυρίως. Μου έλειψε η κουβέντα, οι ανάσες που έχεις σε μία ψυχαγωγική εκπομπή γιατί μπορείς να πεις και κάτι δικό σου, να βγάλεις μία τηλεφωνική, να αλλάξεις λίγο τη σκαλέτα. Αν η θεματολογία είναι διαφορετική πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος τηλεοπτικά».

Αποκλειστικό: Η αλήθεια πίσω από την επιλογή του ονόματος «Πρωινό Μας» από τη Φαίη Σκορδά

Στο κάλεσμα που πραγματοποίησε η εκπομπή λίγο μετά την πρεμιέρα η παρουσιάστρια συνομίλησε με τα μέσα και έδωσε απαντήσεις για το νέο τηλεοπτικό της βήμα. Μιλώντας στο tv-24.gr, αναφέρθηκε στην επιλογή του ονόματος και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για κάποια σπόντα ή για κάποια κόντρα όπως θα νόμιζε κανείς.

Φαίη Σκορδά Πρωινό Μας

Αντιθέτως, δε θέλησε να αφήσει το όνομα αυτό καθώς το «κουβαλάει» μαζί της όλα αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζουμε στην τηλεόραση. Όπως είπε η ίδια, από το «Πρωινό Μου» στο Mega, πέρασε στο «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και κατέληξε στο «Πρωινό Μας», του ΣΚΑΪ, ένα πρωινό που μπορεί να μοιραστεί με το κοινό που τη στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα, η έμπειρη παρουσιάστρια τόνισε πως θέλει να βλέπει και «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 να τα πηγαίνει καλά μιας και εκεί βρίσκονται άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόταν για χρόνια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Λιποθυμάω!» - Έμεινε άφωνη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του «Πρωινό μας»

«Είναι όλες οι ψυχές εδώ...» - Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά για το πλατό της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ