Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο πριν την απίστευτη συνέντευξη που είχε με τον Λάκη Γαβαλά λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε ένα προφανές ξέσπασμα στον αέρα του Πρωινού, με αφορμή το εξώδικο που εστάλη σε όλα τα ΜΜΕ για την υπόθεση συζυγοκτονίας που είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Στο άκουσμα αυτής της είδησης λοιπόν το πρωί της Πέμπτης 15/9 ο παρουσιαστής, που και στο παρελθόν είχε τέτοιες αντιδράσεις για όσα ακούγονταν για αυτή την υπόθεση, ξέσπασε.

Πυρ και μανία ο Γιώργος Λιάγκας

«Βράζω από θυμό! Ένας άνθρωπος που επί μέρες έχει σκοτώσει τη γυναίκα του και έχει πάρει την κόρη του και την έχει κάνει μέρος του σκηνικού για να αθωωθεί, τολμάει να στείλει εξώδικο, δεν μπορώ να πω το όνομα του κυρίου, ο συζυγοκτόνος λοιπόν. και μας απαγορεύει να λέμε το όνομά του.

Ο άνθρωπος που σκότωσε τη γυναίκα του με αυτόν τον βίαιο τρόπο και πήρε το παιδί του και το έσερνε στα κανάλια, στις κηδείες για να δείξει πόσο καλός πατέρας είναι, τώρα ενδιαφέρεται για την εικόνα του -είμαι έξαλλος πραγματικά- και μας απαγορεύει να πούμε και το όνομά του», είπε έχοντας βγει από τα ρούχα του και φανερά εκνευρισμένος.

Έξω φρενών ο Γιώργος Λιάγκας

Γιατί έπεσε γρήγορα στα μονοψήφια - Πώς ευθύνεται η Δούκισσα Νομικού

Η φετινή σεζόν ήρθε με σημαντικές αλλαγές για τον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή Πρωινό. Η Φαίη Σκορδά έφυγε, η Δούκισσα Νομικού ήρθε και η εκπομπή άλλαξε σε μεγάλο βαθμό, αν και διατήρησε τον χαρακτήρα που είχε και πέρυσι με τον συνδυασμό της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας.

Όλο το καλοκαίρι συζητήθηκε πολύ έντονα το πρόσωπο που θα βρεθεί στο πλευρό του Λιάγκα στη πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και έτσι η επιστροφή της Δούκισσας στο κανάλι του Αμαρουσίου τράβηξε τα βλέμματα. Όχι όμως αρκετά ώστε να καταφέρει να κερδίσει τη μάχη της πρωινής ζώνης.

Όλα άρχισαν στην πρεμιέρα, όταν Το Πρωινό, όχι μόνο δεν βγήκε πρώτο στην πρωινή ζώνη αλλά βρέθηκε κάτω από την Κατερίνα Καινούργιου και τη Δανάη Μπάρκα (δείτε εδώ τι ποσοστό σημείωσε). Όπως αποδείχθηκε από τα νούμερα τηλεθέασης, η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού δεν ήταν κάτι που περίμενε να δει το κοινό πώς και πώς, όσο εντυπωσιακή κι αν ήταν με τα λευκά της.

Πρώτη μέρα λες είναι, θα αλλάξει το πράμα. Έλα όμως που φτάσαμε αισίως στη δεύτερη εβδομάδα και μαζί της ήρθε και η πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά με το Πρωινό Μας. Ανανεωμένη, σε ένα θεόρατο πλατό, η παρουσιάστρια έκανε το ντεμπούτο της στο ΣΚΑΪ και μάγεψε το κοινό, ενώ νίκησε στην τηλεθέαση (δείτε εδώ τι νούμερα έκανε).

Το Πρωινό προσπάθησε αλλά τελικά έφαγε τη «σκόνη» της πρώην παρουσιάστριάς του και μάλιστα πανηγυρικά. Η αρνητική τηλεθέαση συνεχίστηκε μέχρι και χθες. Η εκπομπή του Λιάγκα και της Νομικού σημείωσε κατά μέσο όρο 11.8% (10,5 - 18,4 - 12,7 - 10,7 - 8,1 - 11,5 - 11,9 - 12,0 - 16,5 - 14,8 - 12,4 - 7,1 - 6,5).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Όταν ξεκίνησα και εγώ με τη Φαίη...» - Με αυτό τον τρόπο θέλει ο Γιώργος Λιάγκας να κλείσει την καριέρα του

«Έχει να κάνει με...» - Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για την ατάκα που πέταξε στην πρεμιέρα του Πρωινού Μας