Από Στέλλα Μούτσιου

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου σε όλη τη Ελλάδα, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που άφησε σπουδαίο έργο πίσω του και όλοι θα τον θυμούνται για τις ερμηνείες του.

Ο ίδιος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και έτσι ήρθε στο φως της δημοσιότητας η επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατό του.

Η ανακοίνωση του Ευαγγελισμού για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου

«Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εισήχθη στο Γ.Ν.Α « Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» στις 26-7-2022 με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαίως, όπου και σήμερα Τρίτη 13-9-2022 απεβίωσε λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας. Τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του», έγραφε.

Η άγνωστη περιπέτεια του πριν τον γάμο του με τον Τζένη Καρέζη

Ο ίδιος δεν μιλούσε συχνά στην τηλεόραση, ωστόσο, σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, στην "Ελένη", είχε προχωρήσει σε μία αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, είχε αναφερθεί στη δήλωση μετάνοιας που ζητούσε η αστυνομία από τον ίδιο, το 1968, λίγο πριν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Τζένη Καρέζη.

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ σταρ του σινεμά. Είχα πάντα την αίσθηση ότι με το σινεμά κάτι δεν κάναμε καλά», είχε πει ο Κώστας Καζάκος και συνέχισε: «Η Τζένη Καρέζη ήταν άλλης σχολής, άλλης νοοτροπίας, καλλιεργημένο άτομο. Πάλεψε κι εκείνη με όλη της τη δύναμη να αξιοποιήσει τα προσόντα της, τον πλούτο που είχε», ανέφερε αρχικά.

Πριν παντρευτούν με την Τζένη Καρέζη, τον είχαν φωνάξει στο αστυνομικό τμήμα. «Με φώναξαν εκεί στο τμήμα. «Τι δουλειά έχεις εσύ με το κορίτσι μας»; Μπα… «Ποιο κορίτσι;» του λέω. Μίλαγε σαν να ήταν θετός της πατέρας. Έβαλα τα γέλια, δεν το πήρα σοβαρά».

«Με την καινούρια μου σύντροφο, είμαστε περισσότερα χρόνια, έχουμε κλείσει 28 χρόνια μαζί. Αποκτήσαμε και τρία παιδιά. Ήταν ένα δώρο ζωής», κατέληξε ο ίδιος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο! Πέθανε ο Ζαν-Λικ Γκοντάρ

"Πέθανε φτωχός και άνεργος" - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για αγαπημένο ηθοποιό από τους Δυο ξένους