Από Ελένη Μήτση

Ο καλλιτεχνικός χώρος παραμένει πιο φτωχός αλλά και συγκλονισμένος με την είδηση θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Καζάκου να πέφτει σαν ''βόμβα'' στον χώρο των Media.

O ηθοποιός έχασε τη μάχη με τη ζωή και έτσι άφησε πίσω του τα παιδιά αλλά και τα εγγόνια του, που τον λάτρευαν. Μετά από όλους εκείνους, έρχεται και το κοινό αλλά και οι συνάδελφοι, που θαύμαζαν το ταλέντο του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Xριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος πληροφορήθηκε το θάνατο του μέσα από την κάμερα του Happy Day, φανερά συγκλονισμένος.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έμαθε στον αέρα του Happy Day για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου

«Τι;», ρώτησε ξαφνιασμένος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο ηθοποιός, μετά από μερικά δευτερόλεπτα σιωπής, είπε: Όχι, δεν γνωριζόμαστε, δεν έχουμε συνεργαστεί, αλλά το μαθαίνω τώρα από εσάς. Τι να πω τώρα; Τι μου το λέτε αυτό ζωντανά ρε παιδιά».

Μεγάλη θλίψη στο twitter για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου

Το βράδυ της Τρίτης 13/9 μια θλιβερή είδηση έπεσε σαν ''βόμβα'' στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός, ο Κώστας Καζάκος.

Τα μηνύματα των χρηστών για την απώλεια αυτή έπεσαν βροχή και ειδικά στο twitter το όνομά του έγινε πρώτο θέμα. Ήταν ομολογουμένως ένας ηθοποιός, του οποίου το ταλέντο επί σκηνής ήταν αξεπέραστο.

Ανάμεσα λοιπόν, στα μηνύματα, που ξεχώρισαν ήταν και εκείνα, που αφορούσαν στην προσωπική του ζωή, όχι για τη γυναίκα μετά της Καρέζη, αφού η Τζένη ήταν η πρώτη του αγάπη και μητέρα του πρώτου του γιου.

Καζάκος ΚαρέζηΚαζάκος πέθανεΚαζάκος θάνατοςΚαζάκος twiteer

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα συναντήσει τη Τζένη του...» - Μεγάλη θλίψη στο twitter για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου

Θλίψη! Πέθανε ο Κώστας Καζάκος