Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο κορυφαίος ηθοποιός, Κώστας Καζάκος άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη (13/9) στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε ηλικία 87 ετών, σκορπώντας θλίψη σε φίλους και συγγενείς του καθώς και σε όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα.

«Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εισήχθη στο Γ.Ν.Α « Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» στις 26-7-2022 με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαίως, όπου και σήμερα Τρίτη 13-9-2022 απεβίωσε λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας. Τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο.

Λίγο μετά τον θάνατό του, ο φωτογραφικός φακός, εντόπισε τον Κωνσταντίνο Καζάκο στο νοσοκομείο, εμφανώς συντετριμμένο από τη μεγάλη απώλεια που βίωσε.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Κωνσταντίνος Καζάκος θάνατος πατέρα

Η ζωή και οι έρωτες του Κώστα Καζάκου

Ο δημοφιλής ηθοποιός γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας στις Μαΐου 1935 και ήταν απόφοιτος της Σχολής Κινηματογράφου Λυκούργου Σταυράκου (συγκεκριμένα του τμήματος Ηθοποιών και Σκηνοθετών) καθώς και της Δραματικής Σχολής Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν.

Υπήρξε παντρεμένος με την Τζένη Καρέζη, με την οποία παρέμειναν μαζί 24 χρόνια μαζί, ενώ απέκτησαν και έναν γιο, τον επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Καζάκο, ο οποίος πήρε το ίδιο όνομα με τον πατέρα του, εξαιτίας της μητέρας του, που λάτρευε τον σύζυγό της.

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της καλής του, ο ηθοποιός αποφάσισε να ξαναφτιάξει τη ζωή του και παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, με την ηθοποιό Τζένη Κόλλια, με την οποία απέκτησαν, μάλιστα, τέσσερα παιδιά, τον Αλέξανδρο, την Άρτεμη-Γεωργία, την Ηλέκτρα, και την Μάγια.

Κώστας Καζάκος θάνατος

Η Άρτεμις-Γεωργία έχασε τη ζωή της στις 25 Ιουνίου 1999, σε ηλικία 8 μηνών, μία εβδομάδα μετά την βάπτισή της, καθώς έπασχε από μία σπάνια ασθένεια.

Ο σπουδαίος ηθοποιός πρόλαβε να γνωρίσει και το εγγόνι του, καθώς ο γιος του, Κωνσταντίνος Καζάκος με την τότε σύζυγό του, Τάνια Τρύπη το 2012 έφεραν στον κόσμο την Τζένη Καζάκου, που έχει επιλέξει να ακολουθήσει και εκείνη την υποκριτική.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο έρωτας που κράτησε 26 χρόνια - Η αρχή της σχέσης του Καζάκου με την Τζένη Καρέζη

Το κρατικό κανάλι δεν ξεχνάει τον μεγάλο ηθοποιό - Το αφιέρωμα της ΕΡΤ για τον Κώστα Καζάκο