Από Στέλλα Μούτσιου

Την Δευτέρα 5/9 αποκαλύφθηκε πως η Ιωάννα Μαλέσκου δεν θα έχει κανένα ρόλο στην τηλεόραση για αυτή τη σεζόν και το γεγονός αυτό σχολιάστηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, το πρωί της Τετάρτης 7/9. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, θέλησε να προχωρήσει και σε μία δήλωση για την συνάδελφό της.

Ανέφερε, δηλαδή, στον "αέρα" πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με την πρώην παρουσιάστρια του Love it και αφού μίλησε για λίγο μαζί της, θέλησε να την καλέσει για συνέντευξη στο κανάλι του ALPHA, ωστόσο εκείνη απέρριψε την πρόταση, διότι θέλει να μείνει για λίγο διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Θέλω να αποκαλύψω κάτι. Εγώ μίλησα με την Ιωάννα με μηνύματα. Της απηύθυνα πρόσκληση να έρθει στην εκπομπή και μου ευχήθηκε για τη χρονιά με πολύ εγκάρδιο τρόπο. Και μου είπε ότι έχει αποφασίσει να μη βγει πουθενά και ότι θέλει λίγο να αποτραβηχτεί», είπε χαρακτηριστικά.

Το όλο νόημα μήνυμα της παρουσιάστριας μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ

Η καθημερινότητα της Ιωάννας Μαλέσκου άλλαξε σημαντικά από τη μέρα που ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ. Προς το παρόν η ίδια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της, ενώ καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την παραλία.

«Αυτό το καλοκαίρι κυλάει και όσο κυλάει ξε-καθαρίζουν πολλά. Τι θέλω, τι δε θέλω, τι κρατάω, τι αφήνω, ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν. Είναι εντυπωσιακό το τι μπορεί να συμβεί αμέσως μόλις απαλλαγείς από «βάρη». Κυρίως συναισθηματικά. Τα «οικογενειακά» ας αυξάνουν», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ιωάννα Μαλέσκου ΣΚΑΪ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα μου λείψεις πάρα πολύ...» - Με δάκρυα στα μάτια στον αέρα του Love it η Ιωάννα Μαλέσκου

«Εδώ κόβονται άλλες εκπομπές, μην μιλάμε κι εμείς...» - Ξέσπασε στον αέρα του Love it η Ιωάννα Μαλέσκου