Από Στέλλα Μούτσιου

Στο Mega Καλημέρα, πέρα από την Τζούλια Νόβα, παραχώρησε συνέντευξη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, την Τρίτη 13/9, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και μίλησε για την καριέρα του, αλλά και τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον χώρο.

Ο ίδιος προσφέρει ενημέρωση με την Ανθή Βούλγαρη σε μία τόσο πρωινή ζώνη και ήταν από τους πρώτους που τόλμησαν κάτι τέτοιο, με τα υπόλοιπα κανάλια να ακολουθούν. Παρόλα αυτά, δηλώνει, εν μέρει, πικραμένος, διότι κανείς δεν τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Το "παράπονο" του Ιορδάνη Χασαπόπουλου από τους συναδέλφους του

«Εγώ και η Ανθή, όταν ξεκινήσαμε, είπαμε σε όλους καλή επιτυχία. Κανείς δεν μας είπε καλή επιτυχία. Κανείς. Έναν έναν τους λέγαμε καλή επιτυχία. Δεν το παίρνω προσωπικά», είπε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη για την υγεία του

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Μαρία Παπαϊωάννου παραχώρησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος για πρώτη φορά αποκάλυψε πως πήρε διαζύγιο μετά από 25 ολόκληρα χρόνια γάμου (δείτε εδώ τον γιο του) ενώ την ίδια στιγμή μίλησε και για περιπέτειες που έχει περάσει με την υγεία του.

Αν είχε τη δυνατότητα να γυρίσει τον χρόνο πίσω o Ιορδάνης Χασαπόπουλος, άραγε θα άλλαζε κάτι;

«Ίσως κάποια πράγματα να μην τα έκανα με τον ίδιο τρόπο. Όταν θέλεις όμως να κάνεις καριέρα, είναι δύσκολο να πεις “θα βάλω όρια” ή “θα δουλέψω λιγότερο”.

Εκείνη τη χρονιά έπαθα έμφραγμα. Ήταν παραμονή Χριστουγέννων και μόλις είχα τελειώσει την εκπομπή. Είχα μια δυσφορία και δεν μπορούσα να περπατήσω. Σκέφτηκα να πάω να κάνω εξετάσεις γιατί ετοιμαζόμουν να φύγω για Ξάνθη. Όταν πήγα στο νοσοκομείο, μου είπαν ότι πέρασα έμφραγμα χωρίς να το καταλάβω. Η καρδιά είναι η αρρώστια των δημοσιογράφων. Η δουλειά μας έχει πολύ άγχος. Αυτή η περιπέτεια ήταν ένα μεγάλο καμπανάκι. Μου άλλαξε πολλά στον τρόπο που συμπεριφέρομαι και δουλεύω. Είδα αλλιώς τη ζωή».

Ποια ερώτηση είναι όμως η πιο συνηθισμένη;

«Όταν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, ο κόσμος σε ρωτάει για την ακρίβεια και σου ζητάει να λες συνέχεια για αυτήν. Αν είμαστε σε περίοδο με έντονες πολιτικές αναταράξεις, σε ρωτάνε αν θα γίνουν εκλογές. Όταν παλιότερα έκανα το “Mega Σαββατοκύριακο”, ήταν η περίοδος των μνημονίων. Τότε οι δημοσιογράφοι ήμασταν τα μαύρα πρόβατα.

Ο κόσμος ήθελε να εκτονωθεί κάπου. Σου έλεγαν “ως πότε θα λες αυτές τις ειδήσεις; Ως πότε θα κόβονται οι συντάξεις; Γιατί δεν βρίζεις τον πολιτικό που έχεις μπροστά σου;”. Σε πολλά δεν μπορείς να απαντήσεις. Εγώ έχω το προφίλ του ανθρώπου που δεν μαλώνει, ούτε δημιουργεί εντάσεις. Είμαι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας κι ο κόσμος το εισπράττει. Αν κάποιος λοιπόν είναι πολύ θυμωμένος, δεν του απαντάω εκείνη τη στιγμή. Ένα μεγάλο μέρος των μηνυμάτων που λαμβάναμε παλιότερα στην εκπομπή ήταν “φέρνετε εκεί αυτούς τους αλήτες, τους πολιτικούς, γιατί δεν τους βρίζετε;”. Δηλαδή κανονικά με το που έμπαινε ο πολιτικός στο στούντιο έπρεπε να του ρίχνεις δυο χαστούκια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο: «Ο ρόλος μου είναι ανατρεπτικός, αλλά θα...» - Το ''spoiler'' της Παπαθωμά για την μοναχή που υποδύεται στο Mega Καλημέρα

«Έχει να κάνει με...» - Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για την ατάκα που πέταξε στην πρεμιέρα του Πρωινού Μας στο Mega Καλημέρα