Από Στέλλα Μούτσιου

Το πρωί της Τρίτης 13/9, στην εκπομπή Mega Καλημέρα, μετά την Θεοφανία Παπαθωμά, παραχώρησε συνέντευξη η Τζούλια Νόβα, η οποία μίλησε για τον τραγικό θάνατο της θείας της, για τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και για το ατυχές περιστατικό που έζησε με την κόρη της.

Πιο συγκεκριμένα, ο θάνατος της θείας της είναι κάτι που δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ, ιδιαίτερα εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο συνέβησαν τα πράγματα, ωστόσο όσον αφορά την κόρη της εξήγησε πως στις διακοπές τους ξέχασε με τον σύντροφό της το παιδί τους στο αμάξι και από το άγχος της έκανε τα πάντα για να την βγάλει από εκεί.

Η αποκάλυψη της Τζούλιας Νόβα για το περιστατικό με την κόρη της

«Τη θεία μου, μπήκε κάποιος σπίτι της και την σκότωσε. Δεν το ξεπέρασα ποτέ», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ήταν το βασικό μου στήριγμα, μου λείπει πολύ».

«Είχα πέραση στα αγοράκια, αλλά εγώ θεωρούσα ότι ήμουν ασχημόπαπο», εξήγησε στη συνέχεια και ανέφερε πως το πρώτο της αγόρι της έλεγε πως «είναι άσχημη και δεν θα την αγαπήσει άλλος, για να μην την χάσει».

Σχετικά με το πιο τρομακτικό γεγονός της ζωής της, όπου ξέχασε και κλείδωσε το παιδί της στο αυτοκίνητο, επισήμανε: «Έσπασα το τζάμι για να την απεγκλωβίσω».

«Πάντα ονειρευόμουν να κάνω ένα μωράκι, αλλά ποτέ μην λες για δεύτερο», κατέληξε.

Οι δηλώσεις της για την βάφτιση του παιδιού της

Η Τζούλια Νόβα μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Μιχάλη Βιτζηλαίο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τότε που έγιναν για πρώτη φορά γονείς, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσουν με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους. (Δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία από τον γάμο τους).

Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο είναι αρκετά ενεργό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μιας και απολαμβάνει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από προσωπικές της στιγμές της καθημερινότητάς της. Έτσι, σε μία αποκάλυψη προχώρησε και την Τετάρτη 29/6 το απόγευμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο πραγματοποίησε ένα Q&A στο Instagram και αποκάλυψε σχετικά με τη βάφτιση της κόρης της πως θα ήθελε το μυστήριο της κόρης της να γίνει σε δυο με τρία χρόνια για να έχει η μικρή αναμνήσεις.

«Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, αλλά πιστεύω σε κανένα - δυο χρονάκια. Όπως έχω πει θέλω η μικρή μου να έχει κάποιες αναμνήσεις από τη βάφτιση. Πιστεύω πως θα την κάνω όταν θα είναι τριών. Όχι φέτος, ούτε του χρόνου, ούτε του παραχρόνου», είπε η Τζούλια Νόβα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο: «Μιλάμε για αληθινή ιστορία...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συγγραφέως του βιβλίου στο Mega Καλημέρα

«Έτρεμα από...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη μετά την πρεμιέρα του ''Πρωινό μας'' στο Mega Καλημέρα