Από Ελένη Μήτση

Στο Mega Καλημέρα παραχώρησε συνέντευξη η Θεοφανία Παπαθωμά την Τρίτη 13/9 μιλώντας με σύντομο τρόπο για το ρόλο της μοναχής, που θα παριστάνει στη νέα σειρά του Μεγάλου καναλιού ''Μαύρο ρόδο''.

Η έμπειρη ηθοποιός έκανε γνωστό, πως όλα είναι έτοιμα, αφού ηχογραφήθηκε και το νέο τραγούδι για τους τίτλους αρχής από μία σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια. Η Παπαθωμά για ό,τι αφορά στο ρόλο της εξήγησε, πως είναι ανατρεπτικός, αφού θα έχει έντονα στοιχεία, τα οποία θα φροντίσει εκείνη με το ταλέντο της να τα κάνει αγαπητά στο κοινό.

Οι δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά για το ρόλο της στο ''Μαύρο ρόδο''

«Τα γυρίσματα πάνε πάρα πολύ καλά. Ο ρόλος μου είναι ανατρεπτικός, είναι φαινομενικά ανατρεπτικός ρόλος αλλά θα βρω εγώ τα πατήματα να τον κάνω συμπαθητικό».

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συγγραφέως του βιβλίου

Την Τρίτη 13/9 η συγγραφέως του βιβλίου ''Μαύρο ρόδο'' Ελένη Καπλάνη παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα μιλώντας αναλυτικά για τη νέα σειρά, που θα προβληθεί στο μεγάλο κανάλι βασισμένη φυσικά στο βιβλίο της.

Η ίδια αποκάλυψε τον τρόπο, που γεννήθηκε η πρωταρχική ιδέα μιας και δεν βλέπουμε συχνά ιστορίες, που έχουν να κάνουν με μοναχές. Πιο αναλυτικά, η εμπνεύστρια είχε επισκεφτεί μοναστήρι και μάλιστα είχε φίλη, που έζησε για κάποια χρόνια μέσα σε αυτό.

Συνδυάζοντας λοιπόν, όλα τα βιώματα της αποτέλεσμα αυτών είναι ο έρωτας, που έγραψε για μια καλόγρια με αγόρι από τον έξω κόσμο, η οποία θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

«Είχα πάει σε ένα μοναστήρι επίσκεψη και είδα μια κοπέλα 20-21 χρονών καλόγρια. Και σκέφτηκα αν αυτό το κορίτσι ερωτευτεί τι θα κάνει; Είχα επίσης μια φίλη, που είχε πάει σε μοναστήρι και βγήκε και μάλιστα έμαθα κάποιες πληροφορίες για το πως ζουν».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Άρχισαν τα όργανα» - Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε σκηνές από τα γυρίσματα της σειράς

Αποκλειστικό: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Μαύρου Ρόδου - Όλα έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα