Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι, «Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος», μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν την περσινή σεζόν, επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 και αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

«Κυρίες και κύριοι αυτό ήταν. Τελειώσαμε για καλοκαιράκι κι είδατε πως πέρασε ο καιρός; Εντάξει θα μου πείτε στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν ξεκινήσαμε αλλά πότε πέρασαν οι μέρες, πότε τελείωσαν τα επεισόδια, πότε λατρέψατε τον Εκατομμυριούχο και πότε πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε τον Σεπτέμβρη; Μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας. Το πόσο αγκαλιάσατε τον Εκατομμυριούχο, το πόσο θέλετε να έρθετε και στέλνετε αιτήματα να έρθετε σαν παίκτες και πόση αγάπη πήραμε εγώ κι οι συνεργάτες. Σας ευχαριστούμε που μας υποδεχθήκατε σε αυτήν την απίθανη ζώνη των 8 εδώ στον ΑΝΤ1.

Να περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι… Εμείς το χειμώνα θα είμαστε εδώ για να περνάμε καλά και να δίνουμε χρήματα σε δύσκολες εποχές στους ανθρώπους γιατί πολλοί άνθρωποι παίρνουν χρήματα από τον Εκατομμυριούχο. Λύνουν μικρές περιπτώσεις κι είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, που φεύγουν με χρήματα σχεδόν το 99% των παικτών. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη» είχε πει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο κλείσιμο της εκπομπής πριν λίγους μήνες.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Εκατομμυριούχο

Εκατομμυριούχος πρεμιέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος αναμένεται να επιστρέψουν στις οθόνες μας στις 19 Σεπτεμβρίου. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πώς θα διαχειριστεί ο σταθμός την πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα.

To ποσό που έδωσε συνολικά ο Εκατομμυριούχος πέρυσι

Το τηλεπαιχνίδι λοιπόν από τις 25/4 έως και την 31/7 που τελείωσε έδωσε συνολικά 325.400€ σε 115 παίκτες. Και όπως είπε και ο παρουσιαστής στο τελευταίο επεισόδιο ''Εμείς το χειμώνα θα είμαστε εδώ για να περνάμε καλά και να δίνουμε χρήματα σε δύσκολες εποχές στους ανθρώπους γιατί πολλοί άνθρωποι παίρνουν χρήματα από τον Εκατομμυριούχο''.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρωινό Μας: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ

Της "έταξαν" πρωταγωνιστικό ρόλο και μετά το πήραν πίσω - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Ζέτας Μακρυπούλια