Από Ελένη Μήτση

Η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ βγήκε και επίσημα την Δευτέρα 13/9 και το κοινό φάνηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή να είναι με το μέρος της ξανθιάς παρουσιάστριας μιας και τα νούμερα της ήταν πάρα πολύ καλά.

Η ομάδα λοιπόν, αφού ξεπέρασε την πρώτη αυτή δύσκολη ημέρα στη συνέχεια είχε γεύμα στην Κηφισιά μαζί με την ομάδα της. Εκεί λοιπόν βρέθηκε η κάμερα του Μega Kαλημέρα και την Τρίτη 13/9 είδαμε τις δηλώσεις της έμπειρης Αφροδίτης Γραμμέλη, η οποία μίλησε για το νέο αυτό ξεκίνημα και για το αν την αγχώνουν τα νούμερα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη για το ''Πρωινό μας''

«Έτρεμα από χαρά, όταν πια ήμουν σίγουρη ότι θα είμαι μαζί της, ήταν σαν να έπαιρνα το πτυχίο μου, σαν να γνώριζα έναν έρωτα.

Δεν έχω άγχος για τα νούμερα, αυτό που ήθελα για σήμερα ήταν να βγει αυτό, που βγήκε, να υπάρχει ένας σεβασμός απέναντι στον κόσμο».

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για την ατάκα που πέταξε στην πρεμιέρα του Πρωινού Μας

Λίγο μετά τη χθεσινή (12/9) της πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή Πρωινό Μας (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter), η Φαίη Σκορδά βρέθηκε στο κάλεσμα που έκανε για τα μέσα και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την απόφασή της να πάει στο κανάλι του Φαλήρου και να κάνει αυτή τη μεγάλη αλλαγή στην καριέρα της.

Η παρουσιάστρια, μιλώντας στην κάμερα του Mega Καλημέρα, θέλησε να απαντήσει και για την ατάκα που έριξε στην αρχή της χθεσινής εκπομπής της, σχετικά με το ότι της έχει λείψει να μιλάει περισσότερο στον κόσμο.

«Κάθε πρεμιέρα για μένα έχει πάρα πολύ άγχος. 20 χρόνια, 20 πρεμιέρες το ίδιο άγχος. Πόσο μάλλον τώρα που είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα. Είχα άγχος το καλοκαίρι γιατί είχε τελειώσει η σεζόν, δεν είχα αποφασίσει τι θα κάνω στη νέα σεζόν, ένιωθα μεγάλη ευθύνη για την απόφαση», είπε αρχικά.

Για την ατάκα «μου έλειψε να σας μιλάω περισσότερο» που είπε στην έναρξη της εκπομπής της, σχολίασε: «Στον κόσμο πήγαινε. Έχει να κάνει με τη θεματολογία της εκπομπής αυτό κυρίως. Μου έλειψε η κουβέντα, οι ανάσες που έχεις σε μία ψυχαγωγική εκπομπή γιατί μπορείς να πεις και κάτι δικό σου, να βγάλεις μία τηλεφωνική, να αλλάξεις λίγο τη σκαλέτα. Αν η θεματολογία είναι διαφορετική πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος τηλεοπτικά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Η αλήθεια πίσω από την επιλογή του ονόματος «Πρωινό Μας» από τη Φαίη Σκορδά

Το πλούσιο μπουκέτο στον αέρα του ''Πρωινό μας'' - Τα ''έχασε'' η Σκορδά με την κίνησή αυτή