Από Ελένη Μήτση

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα πρόσωπο, που μιλάει πολύ ανοιχτά για ό,τι την απασχολεί είτε μέσα από αναρτήσεις της στο instagram, είτε μέσα από δηλώσεις, που θα κάνει και πάλι καθημερινά μέσα από το Super Κατερίνα.

Τα προσωπικά της αντίστοιχα δεν ξεχνάει να σχολιάζει και μιας και ξεκίνησε τη σεζόν με υπονοούμενα για το πως είναι αυτήν την περίοδο σε αυτόν τον τομέα, την Δευτέρα 12/9 δέχτηκε στον αέρα ένα δημόσιο προξενιό. Τη διασύνδεση θέλησε να κάνει ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της, μιλώντας της για έναν κύριο, πόντιας καταγωγής, που ενδιαφέρεται για εκείνη.

Το προξενιό στην Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της

«Έχουμε υπόψιν και γαμπρό. Έχουμε γιατρό στη Θεσσαλονίκη, είναι Πόντιος. Ωραίο παλικάρι, ψηλός, φίλος των παιδιών. Είναι 45 ετών. Δεν είναι μεγάλος, πρέπει να υπάρχει μια διαφορά. Καλός, καλή περίπτωση. Ανύπαντρος. Θα το δούμε. Είναι γυναικολόγος. Μην το απορρίπτεις. Δες πρώτα».

Τα σχόλια της Κατερίνας για το παιδί που περιμένει ο πρώην της

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τη σημερινή (6/9) εκπομπή της, θέλησε να κάνει με τη σειρά της ένα σχόλιο για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία όπως είναι γνωστό, βρίσκεται σε σχέση με τον πρώην σύντροφο της παρουσιάστριας, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης, ωστόσο έχει επιλέξει να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ το ξέσπασμά της για την εγκυμοσύνη της).

«Και μένα πολλές φορές που με ρωτάνε… Δε ξέρω, λένε πως η Σπυροπούλου είναι έγκυος. Δε ξέρω, το λένε. Εγώ με τον Βασίλη ήμουν πολλά χρόνια. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε αλλά όταν με ρωτάνε λέω, “παιδιά μακάρι”.

Δε μιλάω, δεν έχω καμιά σχέση μαζί του τόσα χρόνια αλλά χαίρεσαι, λες “μακάρι”. Ειδικά όταν έχεις προχωρήσει τη ζωή σου λες μακάρι και μόνο καλά εύχεσαι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με ενόχλησε, στενοχωρήθηκα...» - Η απάντηση της Καινούργιου στην Τσιμτσιλή για τα σχόλια περί εγκυμοσύνης Σπυροπούλου

Σούσουρο στον ALPHA με την Κατερίνα Καινούργιου - Ραγδαίες εξελίξεις με την εκπομπή Super Κατερίνα