Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το πρωί της Τρίτης (13/9) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Μας, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επερχόμενη πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Love Island.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις δοκιμασίες που θα έχουν οι διαγωνιζόμενοι καθώς και στον τρόπο με τον οποίο θα συμμετέχει το κοινό (δείτε εδώ ποιος θα είναι αυτός που θα βοηθάει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ριάλιτι του έρωτα).

Οι αποκαλύψεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το Love Island

«Φεύγω σε 10 μέρες. Είναι ένα πολύ ωραίο show, είναι feelgood, πολύ ψυχαγωγικό. Στηρίζεται στην αγάπη, στα όμορφα συναισθήματα και στο να δίνει ευκαιρίες, να παίρνεις τον χρόνο σου, να γνωρίζεσαι, χωρίς τις περιττές έννοιες της καθημερινότητας. Κανείς δεν γνωρίζεται με κανέναν.

Ζούμε σε ένα φανταστικό περιβάλλον, σε μια υπέροχη βίλα στην Τενερίφι. Θα υπάρχουν δοκιμασίες στο παιχνίδι και με αυτό τον τρόπο θα έρθει κοντά ο ένας με τον άλλον. Το κοινό θα συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι».

Από το GNTM στο Love island - Η παίκτρια που διεκδίκησε διακαώς ο ΣΚΑΪ

Η Μέγκι Ντριο παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day την Τρίτη 13/9 και μεταξύ των όσων σχολίασε το έντονο στις δηλώσεις του μοντέλο έκανε στη συνέχεια, μια αποκάλυψη για πρόταση που δέχτηκε από το πολυσυζητημένο reality.

Πιο αναλυτικά, έχουμε κάποια ονόματα, τα οποία μίλησαν με την παραγωγή για να βρεθούν ανάμεσα στα πρόσωπα, που έχουν ήδη κλείσει

Όσο για την Ντριο, φυσικά και δέχτηκε την πρόταση χωρίς να σχολιάζει αρνητικά το τηλεοπτικό προϊόν, απλώς επειδή είναι ήδη σε σχέση και μάλιστα σε πολύ σοβαρή είναι αδύνατον να συμμετέχει.

«Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Love Island και τους είπα ότι έχω σχέση. Με τον σύντροφό μου συνεχίζουμε να συγκατοικούμε, αλλά δεν περιμένω ακόμα κάποια πρόταση γάμου. Δεν με καίει ο γάμος, νιώθω σαν να είμαι παντρεμένη».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Με 2 reality αγάπης ο ΣΚΑΪ τον χειμώνα - Το δυνατό χαρτί του σταθμού μαζί με το Love island

«Πονοκέφαλος» το Love Island - Δύσκολα τα πράγματα λίγο πριν την πρεμιέρα