Από Πέννυ Μαστοράκου

Την δεύτερη μέρα μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα του Πρωινό μας (αποκλειστικό: γιατί η Φαίη Σκορδά επέλεξε αυτό το όνομα), και πιο συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης 13/9 στην εκπομπή έκανε δηλώσεις η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία έκανε γνωστό πως έπεσε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγε μέρες θύμα διάρρηξης.

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή επιχειρηματίας, φανερά καταβεβλημένη με όλα όσα της συμβαίνουν ανέφερε μεταξύ άλλων πως η αστυνομία έχει στοιχεία και είναι κοντά στα ίχνη δύο τριών ατόμων.

Θύμα διάρρηξης και πάλι η Κατσαφάδου

«Δεύτερη φορά διάρρηξη στο ίδιο μαγαζί μέσα σε ούτε 15 ημέρες. Είναι λυπηρό γιατί η λεία των κλεφτών ήταν οι κρέμες που φτιάχνονται από μένα με αγάπη. Είναι σαν να μου κλέβουν τη ψυχή. Η αστυνομία είναι πολύ κοντά στο να συλλάβει τους διαρρήκτες γιατί έχουμε το πρόσωπο του ενός από τις κάμερες ασφαλείας. Την πρώτη φορά μου έκλεψαν πάνω από 500 κρέμες. Και τώρα στα ίδια επίπεδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγες μέρες πριν την είχαν κλέψει πάλι

Τίποτα δεν της χαρίστηκε και είναι ένα από τα ελάχιστα άτομα που πέτυχαν και με το παραπάνω ξεκινώντας μόνη της από το 0. Ο λόγος για την αξιαγάπητη Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία έπεσε θύμα ληστείας, όταν άγνωστοι έσπασαν την βιτρίνα και εισέβαλλαν στο κατάστημά της στο Περιστέρι.

Η ίδια ανακάλυψε τη ζημιά το πρωί της Τετάρτης 30/8 και είδε πως της έκλεψαν περίπου 500 κρέμες από το ψυγείο, και μιλάει στο στο Live News σε κατάσταση σοκ για όσα αντίκρiσε.

«Μπήκανε μέσα στοχευμένα, άνοιξαν και τα δύο τα ψυγεία και βεβηλώσανε τον χώρο. Με πολύ μεγάλη πέτρα σπάσανε την τζαμαρία και επιτόπου πάνω στα γυαλιά πατάγανε όπως φαίνεται και από την οθόνη και γρήγορα με μαύρη τσάντα σαν των σκουπιδιών βάζανε μέσα τις καλύτερες κρέμες. Αυτό μου έκανε εντύπωση, πώς πήγανε στοχευμένα στο πιο ακριβό υλικό»

«Κάνανε πλιάτσικο, δηλαδή μπήκανε τέσσερις και κάτι και μέσα σε πέντε λεπτά είχανε μαζέψει όλο το ψυγείο που οι κρέμες μου φυλάσσονται εκεί και μέχρι στιγμής η απογραφή δείχνει ότι είναι πάνω από 500 τεμάχια που πήρανε. Επειδή οι κρέμες μου αποτελούνται από καλά υλικά, η ζημιά είναι αρκετά μεγάλη οικονομικά.

Ήταν τόσο γρήγορες οι κινήσεις από το σπάσιμο της τζαμαρίας μέχρι να βουτήξουν θα έλεγα όλες τις κρέμες που ήτανε ταχυδακτυλουργικά. Τώρα να τις μεταπουλήσουν; Δεν γνωρίζω. Να είναι κάτι από ανταγωνιστική εταιρεία; Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι τόσο κακές οι προθέσεις του κόσμου».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχει να κάνει με...» - Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για την ατάκα που πέταξε στην πρεμιέρα του Πρωινού Μας

Με φλογερό κόκκινο μίνι φόρεμα η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της σημερινής 13/9 της εκπομπής