Από TV24 Team

Χαρούμενη και χαμογελαστή καλημέρισε το πρωί της Τρίτης 13/9 η Φαίη Σκορδά τους τηλεθεατές μέσα από το πλατό της εκπομπής "Πρωινό μας" και πως να μην το κάνει άλλωστε αφού η χθεσινή της πρεμιέρα όχι μόνο σάρωσε σε νούμερα αλλά έστειλε (τα παλιά της λημέρια) στα μονοψήφια τον ΑΝΤ1 με το Πρωινό.

Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, το πρωί της Τρίτης μπήκε με άλλη διάθεση στο εντυπωσιακό πλατό της και η αλήθεια είναι πως το κόκκινο της πάει πολύ.

Η σημερινή 13/9 εμφάνιση της Φαίης Σκορδά

Αποκλειστικό: Η αλήθεια πίσω από την επιλογή του ονόματος «Πρωινό Μας» από τη Φαίη Σκορδά

Στο κάλεσμα που πραγματοποίησε η εκπομπή λίγο μετά την πρεμιέρα η παρουσιάστρια συνομίλησε με τα μέσα και έδωσε απαντήσεις για το νέο τηλεοπτικό της βήμα. Μιλώντας στο tv-24.gr, αναφέρθηκε στην επιλογή του ονόματος και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για κάποια σπόντα ή για κάποια κόντρα όπως θα νόμιζε κανείς.

Αντιθέτως, δε θέλησε να αφήσει το όνομα αυτό καθώς το «κουβαλάει» μαζί της όλα αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζουμε στην τηλεόραση. Όπως είπε η ίδια, από το «Πρωινό Μου» στο Mega, πέρασε στο «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και κατέληξε στο «Πρωινό Μας», του ΣΚΑΪ, ένα πρωινό που μπορεί να μοιραστεί με το κοινό που τη στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα, η έμπειρη παρουσιάστρια τόνισε πως θέλει να βλέπει και «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 να τα πηγαίνει καλά μιας και εκεί βρίσκονται άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόταν για χρόνια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τι να ρωτήσω τον Λιάγκα;» - Η Φαίη Σκορδά "έλυσε" τη σιωπή της για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

«Έχει να κάνει με...» - Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για την ατάκα που πέταξε στην πρεμιέρα του Πρωινού Μας