Από Ελένη Μήτση

Η Ελπίδα Νίνου, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη είναι μια γυναίκα, η οποία στέκεται στο πλάι του ηθοποιού όλους αυτούς τους μήνες, που η οικογένεια τους δοκιμάζεται από τις κατηγορίες περί βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης, που τον βαραίνουν.

Εκείνη κρατάει χαμηλό προφίλ και μάλιστα μέσα από αποκλειστικές δηλώσεις, που παραχώρησε στο Super Kατερίνα τη Δευτέρα 5/9 την είδαμε πολύ ευγενική να ζητάει τη διακριτική παρουσία των δημοσιογράφων σχετικά με τα όσα ζουν. Να τονίσουμε εδώ, πως ήταν πολύ ήρεμη και καθόλου εκρηκτική, σε αντίθεση με τον γιο της, που με αυτόν τρόπο υπερασπίζεται συνήθως τον πατέρα του.

Οι δηλώσεις της Ελπίδας Νίνου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Είναι καλά στην υγεία του. Σε παρακαλώ πάρα πολύ να σεβαστείτε ότι αυτή τη στιγμή ξεκινάμε έναν αγώνα. Θα σας παρακαλούσα να μην έρχεστε εδώ γιατί ενοχλούνται οι γείτονες.

Σεβαστείτε το αυτό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας. Είμαι πάντα στο πλευρό του».

«Ο Φιλιππίδης ήταν δύσκολος χαρακτήρας, είχαμε πλακωθεί πολλές φορές»

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (18/3) ο Τάκης Παπαματθαίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε εδώ για πότε ορίστηκε η δίκη του) και στη συνεργασία που είχε μαζί του.

«Με είχε πάρει ο Πέτρος τηλέφωνο και αυτό που τον ρώτησα, δεν μου απάντησε βέβαια, ήταν «γιατί;». Είχα αυτή την απορία. Δεν μπορούσα να το φανταστώ καθόλου. Εγώ με τον Πέτρο έχω συνεργαστεί, είμαστε ομόσταβλοι από το θέατρο Τέχνης και υπήρχε μια αλληλοεκτίμηση. Ήταν δύσκολος χαρακτήρας. Εμείς μπορεί πολλές φορές να είχαμε πλακωθεί αλλά ήξερα να τον χειριστώ τον Πέτρο.

Εφόσον αποδειχθεί αθώος ο Πέτρος Φιλιππίδης, φυσικά και θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του» αποκάλυψε ο Τάκης Παπαματθαίου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με δάκρυα στα μάτια η Ευαγγελία Μουμούρη για τον Φιλιππίδη - «Δεν είναι εύκολο...»

"Ήμασταν και οι δύο ερεθισμένοι, ολοκληρώσαμε πολύ γρήγορα" - Η νέα σοκαριστική κατάθεση του Φιλιππίδη