Από Ελένη Μήτση

Ο Πέτρος Φιλιππίδης τον τελευταίο χρόνο έχει δει τη ζωή του να αλλάζει από τη μία ημέρα στην άλλη, τόσο με τη φυλάκισή του αλλά και με τα συνεχή δικαστήρια, στα οποία παρευρίσκεται από την ημέρα που πήγε ξανά πίσω στο σπίτι του.

Ο ηθοποιός αποφεύγει τις δημόσιες δηλώσεις αφού συχνά αντί για αυτόν μιλάνε δικά του άτομα, όμως τη Δευτέρα 5/9 μέσα από το Super Kατερίνα τον είδαμε να μπαίνει στο σπίτι του και η κάμερα να περιγράφει αυτό το γρήγορο βάδην του. Να σημειώσουμε εδώ, πως ο Φιλιππίδης δεν ήθελε να κάνει πολλές δηλώσεις, με την εικόνα του χωρίς το σακάκι, που συνήθως φοράει να σοκάρει.

Οι πρώτες δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη έξω από το σπίτι του

«Μην το κάνετε αυτό...».

Οι πρώτες δηλώσεις της Eλπίδας Νίνου για τον αγώνα που δίνουν με τον σύζυγό της

Η Ελπίδα Νίνου, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη είναι μια γυναίκα, η οποία στέκεται στο πλάι του ηθοποιού όλους αυτούς τους μήνες, που η οικογένεια τους δοκιμάζεται από τις κατηγορίες περί βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης, που τον βαραίνουν.

Εκείνη κρατάει χαμηλό προφίλ και μάλιστα μέσα από αποκλειστικές δηλώσεις, που παραχώρησε στο Super Kατερίνα τη Δευτέρα 5/9 την είδαμε πολύ ευγενική να ζητάει τη διακριτική παρουσία των δημοσιογράφων σχετικά με τα όσα ζουν. Να τονίσουμε εδώ, πως ήταν πολύ ήρεμη και καθόλου εκρηκτική, σε αντίθεση με τον γιο της, που με αυτόν τρόπο υπερασπίζεται συνήθως τον πατέρα του.

«Είναι καλά στην υγεία του. Σε παρακαλώ πάρα πολύ να σεβαστείτε ότι αυτή τη στιγμή ξεκινάμε έναν αγώνα. Θα σας παρακαλούσα να μην έρχεστε εδώ γιατί ενοχλούνται οι γείτονες.

Σεβαστείτε το αυτό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας. Είμαι πάντα στο πλευρό του».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με δάκρυα στα μάτια η Ευαγγελία Μουμούρη για τον Φιλιππίδη - «Δεν είναι εύκολο...»

«Είναι αποστεωμένος...» - Νέα στοιχεία για την κατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη