Από Ελένη Μήτση

Η αγαπημένη και πάντα λαμπερή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ θα λέει από εδώ και στο εξής την καλημέρα της, κάνοντας μια αρκετά αγχωμένη πρεμιέρα για το ''Πρωινό μας'' την Δευτέρα 12/9.

Στη συνέχεια της εκπομπής και αφού η Φαίη ξεκίνησε να σχολιάζει τα θέματα ροής, όπως μόνο εκείνη ξέρει να κάνει, έλαβε και μια έκπληξη με σκοπό να απολαύσει το νέο της ξεκίνημα αλλά και να ξεαγχωθεί. Έτσι λοιπόν, ένας cameraman της έδωσε ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα με εκείνη να ενθουσιάζεται, χωρίς όμως να αποκαλύπτει την αποστολέα.

Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά στα λουλούδια που έλαβε στο ''Πρωινό μας''

«Έχω και εγώ λουλούδια; Ευχαριστώ!».

Το μεγάλο καλωσόρισμα της Φαίης στους συνεργάτες της στο ''Πρωινό μας''

Έφτασε η μεγάλη μέρα για την Φαίη Σκορδά, καθώς το πρωί της Δευτέρας 12/9 ήταν η μέρα που έκανε ποδαρικό στο Πρωινό μας, στην νέα εκπομπή της που σηματοδοτεί την επίσημη αρχή της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου το ΣΚΑΙ, και περίμεναν όλοι πως και πως να την δουν στο καινούργιο τηλεοπτικό της βήμα.

Αρκετά συγκινημένη αλλά και με ένα τεράστιο χαμόγελο, καλημέρισε τους τηλεθεατές της και είπε λίγα λόγια πριν υποδεχτεί στο πλατό της εκπομπής την ομάδα της, μέσα στην οποία βλέπουμε αυτή τη σεζόν πρόσωπα που έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν η παρουσιάστρια, αλλά και κάποια καινούργια.

Ήδη γνωρίζαμε πως την ομάδα της θα πλαισιώσει η Αφροδίτη Γραμμένη, έμπειρη δημοσιογράφος την οποία επιθυμούσε ιδιαίτερα η παρουσιάστρια να έχει στο πλευρό της, καθώς τρέφουν αμοιβαία εκτίμηση η μία για την άλλη και δεν το έκρυβαν ποτέ παρότι για ένα διάστημα ήταν σε άλλες εκπομπές.

Επόμενη κυρία στο πλάι της, είναι η κορυφαία Έλενα Χριστοπούλου, την οποία την βλέπουμε πρώτη φορά σε αυτό το ρόλο και ανυπομονούμε να την απολαύσουμε και σε αυτή τη θέση, ενώ ο κύριος που θα είναι επίσης μαζί τους στο πλατό θα είναι ο Άγγελος Βουράκης, γνωστός δημοσιογράφος με ειδικότητα στο δικαστικό ρεπορτάζ.

Η έκπληξη όμως που δεν γνώριζε κανείς, είναι πως για την φετινή σεζόν στην κουζίνα της εκπομπής θα δούμε έναν από τους κορυφαίους σεφ στην χώρα μας, τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από χρόνια απουσίας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Υπέρογκα τα ποσά: Ο τιμοκατάλογος της Φαίης Σκορδά στο instagram τώρα που είναι στον ΣΚΑΙ

"Μου έλειψε να..." - Το καρφί της Φαίης Σκορδά στην πρεμιέρα του Πρωινού μας για το Γιώργο Λιάγκα