Από Στέλλα Μούτσιου

Το πρωί της Δευτέρας 12/9 στο κανάλι του ΣΚΑΪ ξεκίνησε για άλλη μία φορά η εκπομπή "Οι Αταίριαστοι", με τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα, οι οποίοι έκαναν πρεμιέρα μόλις δύο εβδομάδες πριν, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. Παρόλα αυτά, δεν υποδέχθηκαν το κοινό τους στο ίδιος μέρος.

Πριν από λίγες μέρες, είχαν ειδοποιήσει ήδη τους τηλεθεατές πως θα γινόταν μία μεγάλη αλλαγή στο πλατό τους και αυτή έγινε πραγματικότητα. Οι παρουσιαστές, λοιπόν, καλωσόρισαν τον κόσμο σε ένα ανανεωμένο στούντιο, με μία επίσης ανανεωμένη και ευχάριστη διάθεση.

Η πρώτη εκπομπή των "Αταίριαστων" στο νέο τους πλατό

«Θα το συνηθίσουμε το πλατό, θα μας συνηθίσετε κι εσείς στο νέο πλατό. Θα βλέπουμε πάντα την επικαιρότητα και όχι μόνο, θα ανοίξουμε την βεντάλια των θεμάτων πάντα με πάρα πολύ αξιόλογους συνεργάτες και φυσικά με εσάς», είπαν χαρακτηριστικά οι δυο τους.

Άλλο ένα πλατό που ήταν υπό κατασκευή ήταν αυτό της Φαίης Σκορδά που έκανε πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ

Η αγαπημένη Φαίη Σκορδά είναι χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο του καλοκαιριού, αφού η αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1 ακούστηκε ιδιαίτερα και πολύ περισσότερο μάλιστα η απόφαση της να πάει στον ΣΚΑΪ, με την ολοκαίνουρια εκπομπή το ''Πρωινό μας''.

Η ξανθιά και πολύ λαμπερή παρουσιάστρια έκανε λοιπόν, την πρεμιέρα που όλοι περίμεναν τη Δευτέρα 12/9 με την ίδια να είναι πολύ αγχωμένη το προηγούμενο βράδυ. Έτσι λοιπόν, λίγο πριν τις 10 είπε την πρώτη της καλημέρα έχοντας, όπως είναι φυσικό στρες αλλά και μια ελαφριά συγκίνηση για τη νέα της τηλεοπτική σεζόν.

«Καλημέρα, καλή εβδομάδα να έχουμε. Καλώς ορίσατε στον ΣΚΑΪ, καλώς ορίσατε στο Πρωινό μας. 20 χρόνια πρεμιέρες, δεν συνηθίζεται ποτέ. Αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα. Μου έλειψε να σας μιλάω πολύ περισσότερο, μου έλειψε να σας χαμογελάω. Ευχαριστώ όλους όσοι βρίσκεστε εδώ» είπε η παρουσιάστρια.

«Είναι ένα καινούριο ξεκίνημα, αλλά είναι ένα ωραίο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Θέλω μαζί, γι’ αυτό και είναι το πρωινό μας, να περάσουμε όμορφα και να φτιάξουμε μία πολύ ωραία ψυχαγωγική εκπομπή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι όλες οι ψυχές εδώ...» - Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά για το πλατό της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ

«Από την ώρα που έχει ξεκινήσει, έχω κολλήσει...» - Το twitter αποθέωσε τη Σκορδά την 1η ημέρα στον ΣΚΑΪ