Από Ελένη Μήτση

Η Δευτέρα 5/9 ήταν ημέρα πρεμιέρας για πολλά κανάλια και πολλές εκπομπές, μεταξύ αυτών και η Ζήνα Κουτσελίνη, την οποία είδαμε λίγο πριν το μεσημέρι να χαιρετάει το κοινό της από τις ''Αλήθειες με τη Ζήνα'' και αλλά και την ομάδα της, η οποία μάλιστα είχε μικρές προσθήκες.

Να τονίσουμε εδώ, πως η παρουσιάστρια βγήκε στον αέρα πολύ ανανεωμένη με ένα κοραλί σετ, που την τόνιζε πάρα πολύ. Έδωσε πολλές υποσχέσεις για όλη τη σεζόν, όσο δύσκολη και αν θα είναι αυτή, μιας και η Κουτσελίνη είναι πολύ έμπειρη και έχει άποψη για ό,τι προβάλλεται στον ανταγωνισμό.

Η πρεμιέρα της Ζήνας Κουτσελίνη για την εκπομπή ''Αλήθειες με τη Ζήνα'' τη Δευτέρα 5/9

«Καλή και ευλογημένη χρονιά να έχουμε. Τα έχω χαμένα γιατί ο Πέτρος Κουσουλός είναι νωρίς εδώ, δεν ξέρω αν τον έφερε ο ανταγωνισμός ή εάν είπε να είναι στην ώρα του».

«Το κοινό σε έπαιξε στοίχημα και σε έχασε, έλα όμως που έκανες την έκπληξη όπως κάνεις κάθε μέρα, κάθε χρόνο».

Με διπλό ρόλο στο Star η Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Star για τη φετινή σεζόν και όχι άδικα. Το έγκυρο ρεπορτάζ που έκανε για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, την έφεραν στις πρώτες θέσεις της μεσημεριανής ζώνης, μία θέση που κρατάει μέχρι και σήμερα.

Και ενώ πολλοί ήταν οι μνηστήρες που προσπάθησαν να κάνουν δική τους τη Ζήνα φέτος, εκείνη επέλεξε να παραμείνει στο Star. Ακόμα βέβαια δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση ωστόσο όλα δείχνουν πως οι «Αλήθειες» ανανεώνουν το ραντεβού τους και για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, η έμπειρη παρουσιάστρια θα συνεχίσει δυναμικά την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ωστόσο δεν αποκλείεται να τη δούμε και με μία νέα εκπομπή με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κουτσελίνη για Πισπιρίγκου: «Το πρώτο πράγμα που ζήτησε στις φυλακές ήταν...»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τον αλκοολικό πατέρα της! «Υποσχέθηκα στη μάνα μου όταν πέθαινε να...»