Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα ομάδα που θα πλαισιώνει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο πρωινό του Star, έχει «κλειδώσει». Μετά την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για το δίδυμο των παρουσιαστών, οριστικοποιήθηκαν και οι συνεργάτες που θα δώσουν το... αλατοπίπερο στο πρωινό μαγκαζίνο.

Τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το πρωινού του Star

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Lide, για πρώτη φορά με τη δική της στήλη στην πρωινή ζώνη εντάσσεται η ηθοποιός Ελένη Καστάνη, που θα αναλάβει μια ειδική ρουμπρίκα για τις σχέσεις και το κρεβάτι με τη βοήθεια ειδικών.

Στην ομάδα του πρωινού του Star εντάσσεται με μόνιμο ρόλο και ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Ο νικητής του MasterChef 4, μετά τη συμμετοχή του στο Dancing With the Stars, συνεχίζει τη συνεργασία του με το Star καθώς θα έχει καθημερινή παρουσία στο πλατό της εκπομπής για να μαγειρέψει και όχι μόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σεφ θα συμμετέχει και στο πάνελ.

Σταύρος Βαρθαλίτης πρωινό Star

Τα πρώτα λόγια της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για την συνεργασία τους με το STAR

Το απόγευμα της Δευτέρας 1/8 έγινε γνωστή η είδηση πως το δίδυμο που θα αντικαταστήσει την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά στην πρωινή ζώνη του STAR είναι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Έτσι, οι δυο τους δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και θέλησαν να μοιραστούν λίγα λόγια με το κοινό τους, μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram, γράφοντας για το νέο τους τηλεοπτικό βήμα, αλλά και όλα όσα θέλουν να προσφέρουν μέσα από αυτή τη συνεργασία. Μάλιστα, δεν πρόκειται για μία τυχαία φωτογραφία, αφού είναι τραβηγμένη από τη στιγμή που υπέγραφαν τα συμβόλαιά τους.

«Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινάει starchanneltv. Νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί σας. Από τον Σεπτέμβριο καθημερινά θα σας σερβίρουμε θετική ενέργεια, ζωντάνια, μπρίο και τσαχπινιά (το τελευταίο κυρίως ο Ετεοκλης) στο Breakfast@star. Ανυπομονούμε», έγραψε χαρακτηριστικά το ζευγάρι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κόντρα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά μετά τον δεύτερο «χωρισμό» τους - Τι συνέβη

Εξελίξεις με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - Η απόφαση του ALPHA για το Super Κατερίνα