Από TV24 Team

Μπορεί να προσπάθησαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, ωστόσο φαίνεται πως και αυτή ναυάγησε. Ο χωρισμός της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη είναι πλέον οριστικός και οι δυο τους έχουν ήδη τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Η επανασύνδεσή τους άλλωστε ήρθε μαζί με προϋποθέσεις, και όπως αποδείχθηκε το γλυκό... δεν έδεσε. Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου δεν κατάφεραν να αναβιώσουν τη σχέση τους, ενώ τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως αυτό που έφερε τον οριστικό χωρισμό ήταν ένας δημόσιος καυγάς (δείτε εδώ τι συνέβη).

Η νέα ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Κάπως έτσι, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να αφήσει αυτή την ιστορία να περάσει και να προχωρήσει παρακάτω. Βέβαια, όπως συνηθίζει, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά με τον χωρισμό τους, δείχνοντας πως έχει ήδη ξεκινήσει να τον ξεπερνάει.

«Αυτή ήταν ένα ουράνιο τόξο, αλλά αυτός ήταν τυφλός», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου, και όποιος κατάλαβε... κατάλαβε!

Καινούργιου Τσαγκρίδης χωρισμός

Ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου μετά το χωρισμό

Μετά τις φήμες για επανασύνδεση, ήρθαν τα δημοσιεύματα για μαύρα σύννεφα πάνω από τη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Το ζευγάρι χώρισε μετά από 3 χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο, πριν από μερικούς μήνες πραγματοποίησαν ταξίδι και κάπως έτσι βγήκαν και τα δημοσιεύματα που ήθελαν να προσπαθούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και να τα ξαναβρούν.

Κανείς όμως, δεν περίμενε πως η ευκαιρία αυτή δεν θα απέδιδε καρπούς, καθώς όπως φαίνεται όχι μόνο δεν είναι μαζί, αλλά έπεσαν και unfollow στο Instagram. Η Κατερίνα Καινούργιού όμως δεν τα έβαψε "μαύρα" και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Μύκονο μαζί με τον κολλητό της φίλο, Νίκο Κοκλώνη. Δεν είναι μόνο παραγωγός της, αλλά και μέλος πλέον της οικογένειας της. Ο ένας στηρίζει τον άλλον σε κάθε δυσκολία.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το μήνυμα όλο νόημα - Η κίνηση της Σκορδά στο Instagram μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Προσπάθησε να την κρύψει αλλά δεν τα κατάφερε - Το βίντεο της Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλίτσα