Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της (δείτε εδώ πότε ρίχνει αυλαία το Love it) και όπως έχει γίνει γνωστό, η συνεργασία της παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΪ θα λήξει εδώ. Το μεσημέρι της Τετάρτης (29/6), η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της για το τέλος αυτό.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της μαγειρικής με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να ευχαριστήσει τον σεφ που στάθηκε δίπλα της τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς και το κοινό που την στήριξε σε αυτή τη δύσκολη πορεία.

Η συγκίνηση της Ιωάννας Μαλέσκου στον αέρα του Love it

«Θα μου λείψεις πάρα πολύ. Η ζωή έχει πολλές διαφορετικές γεύσεις κι εγώ κρατάω πάντα την πιο γλυκιά εκδοχή αυτών που συμβαίνουν. Η αλήθεια είναι ότι σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα, γιατί είσαι ένας καλός και σωστός άνθρωπος και αυτό για μένα είναι το Α και το Ω. Το γεγονός ότι είσαι άριστος επαγγελματίας, αυτό το απογειώνει. Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να το συμμαζέψω από πουθενά. Σ’ αγαπώ και χαίρομαι που έχω κάνει έναν αληθινό φίλο. Σε ευχαριστώ για όλα, ξέρεις εσύ. Το αξίζεις ρε Δημήτρη», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στους τηλεθεατές, λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν… Και ξέρεις γιατί με συγκίνησες σήμερα; Γιατί ο κόσμος κατά καιρούς έχει διαβάσει πολλά να λένε, ή να νομίζουν ότι λένε οι συνεργάτες μου για μένα, και ίσως αυτό να με πικραίνει πραγματικά γιατί εγώ ξέρω τι σχέσεις έχω με τους ανθρώπους που είναι κοντά μου, με αυτούς που βλέπετε κι αυτούς που δεν βλέπετε.

Παρότι εγώ την έχω πάρει την απόφαση, στενοχωριέμαι όντως γιατί είμαι άνθρωπος που δένεται. Με την ιεροτελεστία μας. Που μπαίνω μέσα και λέω “σας μίλησα; Δεν σας μίλησα”. Όλα αυτά που σας κάνω… Θα μου λείψετε πάρα πολύ. Εύχομαι και στον καθένα ξεχωριστά, γιατί είναι τίμια πλάσματα που δουλεύουν για το μεροκάματο, τα καλύτερα», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Η αλήθεια για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον καθώς και για τις σπόντες που πετάει συχνά μέσα από την εκπομπή της για τον ΣΚΑΪ.

«Συνεχίζουμε μέχρι τις 15 Ιουλίου, μέχρι νεωτέρας. Δεν ρίχνουμε σπόντες, αλλά είμαστε σε ένα αντικείμενο που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Έχει ημερομηνία λήξης η τηλεόραση, οπότε χαριτολογώντας, μεταξύ σοβαρού και αστείου λέμε αλήθειες», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όταν ρωτήθηκε για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Αυτό δεν είναι κάτι που θα σας απαντήσω. Ό,τι είναι να γίνει, όταν είναι να γίνει θα ανακοινωθεί».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Εγώ με τη Σαταματίνα τουλάχιστον δεν ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα...» - Η Καινούργιου «άδειασε» την Ιωάννα Μαλέσκου

«Εδώ κόβονται άλλες εκπομπές, μην μιλάμε κι εμείς...» - Ξέσπασε στον αέρα του Love it η Ιωάννα Μαλέσκου