Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Open Weekend έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση στο πρόγραμμα του σταθμού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν (δείτε εδώ ποιες εκπομπές θα το ακολουθήσουν), ωστόσο προς το παρόν δεν είναι σίγουρο ποιοι θα ακολουθήσουν την Ελένη Τσολάκη στη νέα σεζόν και ποιοι θα κάνουν ένα νέο βήμα.

Μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε στο Happy Day, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από την εκπομπή, ενώ την ίδια στιγμή, η Ελένη Τσολάκη τόνισε πως επιθυμεί να κρατήσει την ομάδα της ως έχει.

«Αυτό που θέλω εγώ είναι να μην υπάρξει καμία αλλαγή γιατί με τα παιδιά δεθήκαμε πάρα πολύ, είμαστε παρέα και αυτό καταφέραμε να το εισπράξει ο κόσμος. Όταν σου συμβαίνει δεν το χαλάς», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τα βλέπει αλλιώς για τo Open Weekend

«Η εκπομπή θα συνεχίσει, εμείς δεν ξέρουμε. Καλό είναι να είναι ευχαριστημένη η Ελένη. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την Ελένη. Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω, συζητάω κάποια πράγματα, η Ελένη είναι μέσα στην καρδιά μου. Δόξα τω Θεώ κάνουμε συζητήσεις και με άλλα κανάλια. Η αγάπη μας είναι προς την Ελένη και το Οpen αλλά το συζητάμε» είπε χαρακτηριστικά από τη μεριά του.

Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν μέσα στο καλοκαίρι από το Ανοιχτό Κανάλι

Όσο περισσότερο πλησιάζει στο τέλος της η τηλεοπτική σεζόν, τόσο ανεβαίνει ο πυρετός των διαπραγματεύσεων στα κανάλια για το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Το OPEN βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση τον τελευταίο καιρό και ήδη έχουν ακουστεί οι πρώτες αποχωρήσεις από το κανάλι, αλλά και οι πρώτες... ανανεώσεις συμβολαίου και το Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Οι σίγουρες που θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στο OPEN είναι η Μπέττυ Μαγγίρα και η Ελένη Τσολάκη, αλλά και η Μάριον Μιχελιδάκη, παρά τις φήμες που ήθελαν την τελευταία δυσαρεστημένη με το κανάλι.

Όμως το Ανοιχτό Κανάλι θα έχει και απώλειες όπως αυτή της Φαίης Μαυραγάνη που η εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» αποτελούσε μια από τις πιο πετυχημένες του καναλιού. Ακόμα μια σοβαρή απώλεια είναι του Ακη Παυλόπουλου, ο οποίος λέγεται ότι θα μετακομίσει στον ΣΚΑΪ για να κάνει μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου πρωινή ενημερωτική εκπομπή (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

Άκης Παυλόπουλος Ώρα Ελλάδος

Με το κανάλι του Φαλήρου σε συζητήσεις βρίσκεται και ο νυν παρουσιαστής ειδήσεων του OPEN Γιάννης Παπαδόπουλος. Τέλος, μεταγραφή φαίνεται πως θα υπάρξει και στη διοίκηση αφού η Κατερίνα Γκαγκάκη βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για να αναλάβει το γραφείο Τύπου και δημοσίων σχέσεων του OPEN, μετά το τέλος του συμβολαίου της με την Barking Well και τον Νίκο Κοκλώνη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Θυμίζει κάτι από Bachelor - Το νέο ριάλιτι σχέσεων που ετοιμάζει το Star

Mega: Τρανταχτά ονόματα στη νέα σειρά των Ρέππα και Παπαθανασίου - Οι τρεις γυναίκες που έχουν συμφωνήσει